Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ξάνθη: Άνδρας έβγαλε μαχαίρι μέσα στο ταξί!

Σκηνές τρόμου!

10 Απριλίου 2019 15:02
Ξάνθη: Άνδρας έβγαλε μαχαίρι μέσα στο ταξί!

Θύμα ληστείας έπεσε μια γυναίκα οδηγός ταξί στην Ξάνθη,στην περιοχή του οικισμού του Δροσερού. Η άτυχη οδηγός παρέλαβε έναν 36χρονο πελάτη ο οποίος της ζήτησε να τον μεταφέρει στον οικισμό του Δροσερού.


Κατά την άφιξη τους στην είσοδο του οικισμού και λίγο πριν την αποβίβαση του, ο 36χρονος, με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε από την κατοχή της 51χρονης ένα τσαντάκι που περιείχε χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια διέφυγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση.

Να σας θυμίσουμε ένα Σοκαριστικό έγκλημα με 21χρονη φοιτήτρια! - Μπήκε σε ταξί και βρέθηκε νεκρή!

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν ενδελεχείς έρευνες, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν το δράστη στο Δροσερό και να τον συλλάβουν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης!

Γέννησε σε ταξί στο κέντρο της Αθήνας!

Απίστευτο περιστατικό στο κέντρο της Αθήνας με μια γυναίκα να γεννάει μέσα σε ταξί! Η απίστευτη ιστορία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Συγκεκριμένα, μια ετοιμόγεννη γυναίκα επιβιβάστηκε σε ταξί με σκοπό να μεταφερθεί στο μαιευτήριο για να γεννήσει όμως, το ανυπόμονο μωρό της δεν ήθελε να περιμένει και πολύ και αφέθηκε στα χέρια του ταξιτζή που σε ρόλο μαιευτήρα βοήθησε την εγκυμονούσα.

Το απρόοπτο περιστατικό συνέβη στην οδό Ακαδημίας με τον άνδρα οδηγό μαζί με την κουνιάδα της εγκύου να βοηθούν στη γέννα και να κόβουν ακόμη και τον ομφάλιο λώρο. Το μωράκι γεννήθηκε και χαίρει άκρας υγείας ενώ είναι κοριτσάκι. Μητέρα και παιδί μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο αφού το ασθενοφόρο άργησε να βρεθεί στον τόπο της γέννας.

Και κάπως έτσι, ο ταξιτζής κατέβηκε, άνοιξε την πίσω πόρτα και βοήθησε την μητέρα. Με την βοήθεια της κουνιάδας της, έκοψαν τον ομφάλιο λώρο του μωρού και περίμεναν να έρθει το ασθενοφόρο. Τελικά, η μαμά και το υγιέστατο κοριτσάκι της μεταφέρθηκαν με περιπολικό στο νοσοκομείο αφού το ασθενοφόρο καθυστέρησε να έρθει.

Δείτε το βίντεο του OPEN TV

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Δείτε επίσης στο Αthensmagazine.gr:

Ηλεία: Εφιάλτης για ταξιτζή- Τον οδηγούσαν σε παγίδα!

Νέα τροπολογία για τους οδηγούς και ιδιοκτήτες ταξί!

Ερχονται τα αεροταξί -Αυτόματα σαν drones χωρίς πιλότο!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share