Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Γρεβενά: Ακουδάκι καταπλακώθηκε απο βράχια!

Ξύπνησε από την χειμέρια νάρκη και ίσως είχε βγει σε αναζήτηση τροφής!

10 Απριλίου 2019 13:18
Γρεβενά: Ακουδάκι καταπλακώθηκε απο βράχια!

Θλίψη προκάλεσε στους αστυνομικούς του τμήματος Θεοδώρου Ζιάκα το θέαμα που αντίκρισαν κατά την διάρκεια περιπολίας τους στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γρεβενών Σπηλαίου, όταν αντίκρισαν νεκρό ένα μωρό θηλυκό αρκουδάκι το οποίο ήταν πεσμένο στην άκρη του οδοστρώματος.

Κατά την αυτοψία που έκανε η κτηνίατρος, διαπιστώθηκε ότι το νεαρής ηλικίας αρκουδάκι είχε πιθανότατα καταπλακωθεί από βράχια που έπεφταν στην περιοχή λόγω των βροχών.

Να σας θυμίσουμε οτι στο Bερολίνο: Μια κατάλευκη νεογέννητη πολική αρκουδίτσα!

Ήδη, έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την ταφή του άτυχου αγριμιού, που δεν πρέπει να είχαν περάσει πολλές ημέρες από τότε που ξύπνησε από την χειμέρια νάρκη και ίσως είχε βγει σε αναζήτηση τροφής, μαζί με τη μητέρα του η οποία δεν έχει εντοπιστεί από τους ειδικούς

Αρκούδα χορεύει έξαλλα και μαγέυει τους χρήστες του διαδικτύου!

Η θηβετιανή αρκούδα από κινεζικό ζωολογικό κήπο στην πόλη Τιαντζίν μάγεψε τους χρήστες του διαδικτύου με τον ρυθμό της και το χορευτικό της πάθος.

Το βίντεο μέσα σε μία ημέρα απέσπασε περισσότερα από ένα εκατομμύριο likes.

Οι υπάλληλοι του ζωολογικού κήπου υποθέτουν ότι στον ζωηρό κέφι της αρκούδας συνέβαλε και το γεγονός ότι είχε λιακάδα αλλά και ότι μαζί της φιλοξενούνται και αρσενικοί αρκούδοι.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share