Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στο Κιλκίς: Διπλός εμπρησμός σε βενζινάδικο και βυτιοφόρο!

Στο πόδι η πυροσβεστική!

9 Απριλίου 2019 17:45
Συναγερμός στο Κιλκίς: Διπλός εμπρησμός σε βενζινάδικο και βυτιοφόρο!

Ολόκληρη η δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Κιλκίς κινητοποιήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας για να αντιμετωπίσει δυο πυρκαγιές που ξέσπασαν ταυτόχρονα σε ένα βενζινάδικο και σε ένα βυτιοφόρο του ίδιου επιχειρηματία και πιθανότατα οφείλονται σε εμπρησμούς!

Αρχικά, σήμανε γύρω στις 5 τα ξημερώματα, όταν ο επιχειρηματίας ειδοποίησε ότι έξω από την κατοικία του στον οικισμό Γοργόπη φλεγόταν το ιδιόκτητο βυτιοφόρο του που χρησιμοποιούσε για την οικιακή διανομή καυσίμων. Παρά την άμεση επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων, το βυτίο κάηκε ολοσχερώς.

Ωστόσο, την ίδια ώρα ξέσπασε νέα πυρκαγιά, αυτή τη φορά στο πρατήριο του ίδιου βενζινοπώλη στην Αξιούπολη! Οι 18 πυροσβέστες που έφτασαν άμεσα με έξι οχήματα έδωσαν μάχη για να αντιμετωπίσουν τις φλόγες πριν προκαλέσουν εκρήξεις και τα κατάφεραν.

Όπως αναφέρει και το protothema.gr όλα δείχνουν ότι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης και του βυτιοφόρου έγινε στόχος εμπρηστών που θέλησαν τον βλάψουν και η έρευνα για τον εντοπισμό τους βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ηλεία: Φωτογραφίες από το δάσος της Στροφυλιάς μετά την πυρκαγιά!

Σε κρανίου τόπο μετατράπηκε ένα μεγάλο μέρος του προστατευόμενου δάσους Στροφυλιάς στον νομόΗλείας, μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε!

Το δάσος της Πελοποννήσου και έφτανε μέχρι την παραλία, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό φυσικό τοπίο.

Η μάχη που έδωσαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της φωτιάς ήταν συγκλονιστική, αλλά η μανία της φωτιάς αποδείχθηκε ανυπέρβλητη και καταστροφική.

Να σας θυμήσουμε πως είχε ξεκινήσει η Πυρκαγία στο δάσος στην Στροφυλίας:Νέες φωτογραφίες απο τον όλεθρο!

Μεγάλο ποσοστό του υπέροχου δάσους παραδόθηκε στις φλόγες ,αρκετά μέτρα πάνω από την επιφάνεια, καλύφθηκαν από στάχτη και αποκαΐδια.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share