Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ιόνια Οδός: Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της αύριο!

Την Τετάρτη 10 Απριλίου!

9 Απριλίου 2019 14:58
Ιόνια Οδός: Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της αύριο!

Όπως γνωστοποιεί η εταιρεία Νέα Οδός, την Τετάρτη 10 Απριλίου από τις 08:00 έως τις 14:00, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας στην Ιονία οδό και στα δύο ρεύματα, στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου Αντιρρίου με κατεύθυνση προς Ιωάννινα και του Γαβρολίμνης με κατεύθυνση προς Αντίρριο.


Κατά το διάστημα αυτό, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα βγαίνουν από τον αυτοκινητόδρομο στον κόμβο Αντίρριου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του κόμβου Γαβρολίμνης.

Να σας θυμίσουμε το Τροχαίο ατύχημα στην κάθοδο της Εθνικής προς Πειραιά- Μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς!

Αντιστοίχως, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα βγαίνουν στον κόμβο Γαβρολίμνης και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Αντίρριου.

«Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα» καταλήγει η ανακοίνωση.

Χιονοδρομικό κέντρο στο Καϊμακτσαλάν: Διακοπή κυκλοφορίας λόγω χιονιού!

Διακόπη κυκλοφορίας των οχημάτων στο οδικό δίκτυο προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας στοΚαϊμακτσαλάν σύμφωνα με την ενημέρωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Από το 17 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Άρνισσας - Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας στο οδικό δίκτυο Κερασιά - Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr :

Όχημα οδηγούσε ανάποδα στην Αθηνών - Κορίνθου! (video)

Αιματήρο επεισόδιο στην Εθνική οδό: Βγήκαν μαχαίρια!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share