Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Φρίκη στην Κεφαλονιά: 50χρονος αυτοκτόνησε στο μπαλκόνι του σπιτιού του!

Σοκ!

9 Απριλίου 2019 11:04
Φρίκη στην Κεφαλονιά: 50χρονος αυτοκτόνησε στο μπαλκόνι του σπιτιού του!

Ένας 50χρονος αυτοκτόνησε το μεσημέρι της Δευτέρας στο μπαλκόνι του σπιτιού του στο Ληξούρι.

Όπως αναφέρει το efimeridakefalonia.gr, ο αυτόχειρας αυτοπυροβολήθηκε αρχικά μέσα στο σπίτι του, ωστόσο φάνηκε ότι δεν χτυπήθηκε θανάσιμα και βγήκε στο μπαλκόνι για να αποτελειώσει το έργο του.

Τα τελευταία χρόνια ο 50χρονος φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και ακολουθούσε ειδική φαρμακευτική αγωγή. Ο άτυχος 50χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών και αυτοκτόνησε στο σπίτι όπου ζούσε με την οικογένεια του.

Τραγική συγκυρία είναι ότι ο αδελφός του θύματος πριν από δύο περίπου χρόνια είχε αυτοκτονήσει πέφτοντας με το αυτοκίνητό του από τα βράχια του Σκαβδολίτη στη θάλασσα.

Θλίψη: Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Ο ηθοποιός Σίμορ Κασέλ έφυγε από την ζωή σε ηλικία 84 ετών την περασμένη Κυριακή στο Λος Άντζελες, όπως ανακοίνωσε ο γιος του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έχει περάσει τα τελευταία χρόνια της ζωής του πάσχοντας από Αλτσχάιμερ. Διαβάστε ακόμα για την απίστευτη τραγωδία στα Χανιά: Μάνα τριών παιδιών έβαλε τέλος στη ζωή της!

Ο Κασέλ είχε παίξει σε δεκάδες ανεξάρτητες ταινίες και έγινε γνωστός από τις ταινίες του Τζον Κασσαβέτη και του Γουές Άντερσον.

Οι πιο γνωστοί του ρόλοι ήταν στα φιλ «Οικογένεια Τενενμπάουμ (The Royal Tenenbaums) και στο «Υδάτινες Ιστορίες» (The Life Aquatic with Steve Zissou).

Ο Κασέλ γεννήθηκε στο Ντιτρόιτ στις 22 Ιανουαρίου 1935. Το 1958 συμμετείχε στην ταινία «Σκιές» αν και στην αρχή εργαζόταν εκεί ως βοηθός του συνεργείου. Η συνάντηση του με τον Κασσαβέτης έφερε έξι ακόμα ταινίες και μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία «Πρόσωπα».

Μετά από μια μεγάλη περιπέτεια με ναρκωτικά που τον οδήγησαν και στη φυλακή ο Κασέλ επέστρεφε στην μεγάλη οθόνη το 1992 με το «In the Soup». Το δεύτερο μέρος της καριέρας του ξεκίνησε με την συνεργασία του με τον Γουές Άντερσον και το «Rushmore».

Θλίψη: Πέθανε γνωστός ηθοποιός!

Πασίγνωστος ηθοποιός, αγαπητός σε όλο το κοινό, πέθανε στο σπίτι του σκορπώντας τη θλίψη.

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου.

Ο λόγος για τον John Quarmby, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών

Ο ηθοποιός έγινε γνωστός με την ταινία του 1950 «The Cruise of the Toytown Belle», ενώ στη συνέχεια έπαιξε σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Να σας θυμίσουμε τον θάνατο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share