Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πάτρα: Άνδρας έπεσε στο κενό από το παράθυρο!

Σκληρές εικόνες!

8 Απριλίου 2019 19:40
Πάτρα: Άνδρας έπεσε στο κενό από το παράθυρο!

Ένας άνδρας έπεσε στο κενό από το παράθυρο σπιτιού του στην Πάτρα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με τις εικόνες να σοκάρουν.

Δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά τα αίτια.

Συγκεκριμένα ο άνδρας έπεσε στο κενό από το παράθυρο σπιτιού στην οδό Καρόλου.

Επί τόπου βρέθηκαν διασώστες του Ερυθρού Σταυρού και λίγο αργότερα κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον άνδρα στο νοσοκομείο του Ρίου.

Πάτρα: Σχολείο έκλεισε αφού πλημμύρισαν όλες οι τάξεις!

Η κακοκαιρία έχει χτυπήσει για τα καλά την χώρα μας και τα προβλήματα έρχονται το ένα μετά το άλλο!Αυτήν την φορά στην Πάτρα σχολείο έκλεισε αφού πλημμύρισαν οι τάξεις.. Η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε πολλά προβλήματα!

Συγκεκριμένα, από την έντονη βροχόπτωση, ένα δημοτικό σχολείο στην Πάτρα έκλεισε, καθώς οι αίθουσες πλημμύρισαν.

Ο λόγος για το δημοτικό σχολείο του πειραματικού στο χώρο του Πανεπιστημίου Πατρών, όπου λόγω της έντονης βροχόπτωσης, οι αίθουσες θύμιζαν λίμνες. Η κακοκαιρία έχει σαρώσει όλη την χώρα! - Ποιες περιοχές πλήττονται με βροχές και καταιγίδες;

Το νερό πέρασε μέσα από την χαλασμένη οροφή του κτιρίου, εμποδίζοντας τους μαθητές να φτάσουν ακόμη και μέχρι το διάδρομο.

Ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, διαβεβαίωσε πως τα χρήματα υπάρχουν για επισκευές και οι επικοινωνίες έχουν γίνει με μηχανικούς του δήμου.

Ωστόσο τα καιρικά φαινόμενα δεν επιτρέπουν τις εργασίες στεγανοποίησης και ενίσχυσης της οροφής του σχολικού κτιρίου στην Πάτρα.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες εμείς εδώ στο AthensMagazine.gr σας είχαμε γράψει για την κακοκαιρία που έρχεται όπως μας είχε προειδοποιήσει ο Γιάννης Καλλιάνος

Σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο σχολείο πλημμυρίζει από την βροχόπτωση, αναγκάζοντας τους γονείς των μαθητών να πάρουν τα παιδιά τους από το δημοτικό του πειραματικού, καθώς το νερό φτάνει μέχρι τα θρανία τους,σύμφωνα με το thebest.gr.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

TAGS
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share