Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022

Αίγιο: Έκλαψαν χρηματοκιβώτιο από κατάστημα της ΔΕΗ!

Μπήκαν μέσα στο υποκατάστημα με το αυτοκίνητο!

8 Απριλίου 2019 10:44
Αίγιο: Έκλαψαν χρηματοκιβώτιο από κατάστημα της ΔΕΗ!

Χρηματοκιβώτιο από τα γραφεία της ΔΕΗ, στο κέντρο του Αιγίου, άρπαξαν τρεις άγνωστοι δράστες σήμερα τα ξημερώματα. Άιγιο: Λήστεψαν ηλικιωμένες αδελφές!
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι δράστες έφθασαν έξω από το υποκατάστημα με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια έκαναν οπισθοπορεία, σπάζοντας τα εξωτερικά τζάμια. Χολαργός: Συνελήφθη 30χρονος που έκλεβε γυμναστήρια!

Έκλαψαν χρηματοκηβώτιο στο Αιγιο

Κατόπιν μπήκαν στο κατάστημα, πήραν το χρηματοκιβώτιο και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Αίγιο: Χειροπέδες σε 15χρονους για διάρρηξη!

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μέσα στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν περισσότερα από 3.000 ευρώ, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών, που κάνουν οι αστυνομικοί για τον εντοπισμό των δραστών, έχουν συγκεντρώσει οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Μεσολόγγι: Πήραν ολόκληρο το ΑΤΜ και έφυγαν!

Μεσολόγγι: Πήραν ολόκληρο το ΑΤΜ και έφυγαν!

Το ΑΤΜ αφαίρεσαν σήμερα τα ξημερώματα άγνωστοι δράστες από το ταχυδρομικό πρακτορείο στην Κατοχή Μεσολογγίου και αφού το μετέφεραν στο Νεοχώρι έκλεψαν χρηματικό ποσό!

Πέντε άγνωστοι δράστες μετέβησαν με ένα φορτηγό και ένα επιβατικό αυτοκίνητο έξω από το ταχυδρομικό πρακτορείο, έδεσαν με ιμάντες το μηχάνημα και το αποκόλλησαν από τη θέση του.

Μεσολόγγι: Πήραν ολόκληρο το ΑΤΜ και έφυγαν!

Να σας θυμήσουμε τον Συναγερμό στο Δήλεσι: Ανατίναξαν ΑΤΜ και πήραν πάνω από 50.000 ευρώ!

Φόρτωσαν το ΑΤΜ στο φορτηγό και κατευθύνθηκαν στη γειτονική περιοχή του Νεοχωρίου.

Φθάνοντας κοντά στο γήπεδο, κατάφεραν να αφαιρέσουν από το μηχάνημα άγνωστο χρηματικό ποσό!

Η αστυνομία ερευνά το μηχάνημα που άφησαν οι δράστες, με σκοπό να βρουν στοιχεία που θα μπορούσαν να τους βοηθήσουν!

Χίλια μπράβο: Δυο γυναίκες βρήκαν 900 ευρώ σε ΑΤΜ στην Κάρπαθο και τα... παρέδωσαν!

Υποδείγματα ακεραιότητας αποτελούν οι δύο γυναίκες οι οποίες πήγαν να κάνουν ανάληψη ένα ΑΤΜτης Εθνικής Τράπεζας στην Κάρπαθο και αντίκρισαν έκπληκτες ένα μεγάλο χρηματικό ποσό!

Στο μηχάνημα είχαν απομείνει 900 ευρώ, τα οποία άφησε ο δικαιούχος την περασμένη Τετάρτη και έφυγε παίρνοντας μόνο την κάρτα του και την απόδειξη. Όμως, οι δυο γυναίκες, από τις οποίες η μια είναι ντόπια και η άλλη αλλοδαπή ξεναγός παντρεμένη πολλά χρόνια στο νησί, δεν σκέφτηκαν ούτε στιγμή να τα κρατήσουν.

Κάρπαθος: Bρήκαν 900 ευρώ σε ΑΤΜ και τα παρέδωσαν!

Παρέδωσαν τα χρήματα στο τμήμα Καρπάθου και οι αστυνομικοί πήγαν στο υποκατάστημα, όπου είδαν από τα πλάνα της κάμερας ασφαλείας ότι τα είχε «σηκώσει» ένας συνταξιούχος, ο οποίος εντοπίστηκε πολύ γρήγορα. Τα χρήματα –που αποτελούσαν ολόκληρη τη σύνταξη του μήνα- του αποδόθηκαν και μάλιστα ένιωσε έκπληξη, καθώς δεν είχε… αντιληφθεί πως δεν τα είχε μαζί του! Όμως, έσπευσε να ευχαριστήσει τόσο τις αξιοπρεπείς γυναίκες που τα παρέδωσαν, όσο και την διευθύντρια της τράπεζας που βοήθησε να ταυτοποιηθεί.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ροή ειδήσεων

Share