Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Μεγάλα προβλήματα λόγω κακοκαιρίας (Βίντεο)

Απίστευτο..

6 Απριλίου 2019 10:02
Κρήτη: Μεγάλα προβλήματα λόγω κακοκαιρίας (Βίντεο)

Προβλήματα έχει προκαλέσει στην Κρήτη, για μία ακόμη φορά φέτος, το νέο κύμα κακοκαιρίας που είναι αισθητό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Εξαιτίας της σφοδρής βροχής, έγιναν κατολισθήσεις, με αποτέλεσμα να κλείσουν δρόμοι, ενώ τα ορμητικά νερά παρέσυραν σταθμευμένα οχήματα. Πιο συγκεκριμένα, στην ανατολική Κρήτη, σχεδόν απροσπέλαστος είναι ο δρόμος από Μάρθα προς Βιάννο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ekriti, εξαιτίας κατολισθήσεων. Στη Βιάννο, τα ορμητικά νερά του ποταμού που περνά μέσα από το χωριό παρέσυρε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα το πρωί του Σαββάτου.

Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα;


Στα νότια του νομού Ηρακλείου, ο Αναποδάρης ξεχείλισε και μετά το Δεμάτι η κατάσταση χαρακτηρίζεται οριακή και απαιτείται αυξημένη προσοχή από τους οδηγούς. Κατολισθήσεις έγιναν και στον δρόμο από Καβούσι προς Σητεία μετά τον Πλάτανο, όπως και στο δρόμο Ηρακλείου – Μεσαράς. Στη Ζήρο, πέτρες έχουν πέσει στο οδόστρωμα στον δρόμο προς τον Αθερινόλακκο, οι οποίες μάλιστα δεν φαίνονται λόγω της πυκνής ομίχλης.

Αθήνα καιρός: Καταιγίδες και στην πρωτεύουσα φέρνει το νέο κύμα κακοκαιρίας!

Αθήνα Καιρός τώρα: Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός με βροχές, καταιγίδες, ισχυρούς ανέμους και πτώση της θερμοκρασίας! Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία;

Νέα μεταβολή αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής και από τα δυτικά με τοπικά έντονες βροχοπτώσεις και σποραδικές καταιγίδες (κυρίως στα δυτικά και νότια), φαινόμενα τα οποία το διήμερο Σάββατο 06/04 και Κυριακή 07/04 θα επηρεάσουν ολόκληρη τη χώρα σύμφωνα με νέα ενημέρωση της ιστοσελίδας meteo.gr

Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζονται οι προγνωστικοί χάρτες βροχόπτωσης από τις μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής 05/04 μέχρι και τις βραδινές ώρες της Κυριακής 07/04.

Όπως φαίνεται, κατά τη διάρκεια της Παρασκευής τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τη Δυτική, Κεντρική και Νότια Ελλάδα, την Κρήτη και προς το βράδυ τις Κυκλάδες, το Σάββατο θα επεκταθούν σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ την Κυριακή πρόσκαιρα θα περιοριστούν στα δυτικά, στα βόρεια και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Επισημαίνεται ότι στις περιοχές που θα επηρεαστούν από τα εντονότερα φαινόμενα (κυρίως το Σάββατο) συμπεριλαμβάνονται τόσο το νησί της Κρήτης, όσο ο νομός Αττικής και η πόλη της Αθήνας.

Μπορείτε τέλος να ενημερώνεστε και για τις συνθήκες που αναμένεται να επικρατήσουν στο οδικό δίκτυο μέσω της νέας μας υπηρεσίας ROADS.

Στον παρακάτω χάρτη παρουσιάζονται οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στο οδικό δίκτυο τις μεσημεριανές ώρες του Σαββάτου 06/04.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, μια ακόμα ατμοσφαιρική διαταραχή αναμένεται να δώσει εκ νέου αρκετές βροχές από τις βραδινές ώρες της Κυριακής 07/04.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share