Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ δίχως τέλος για την Αγγελική Νικολούλη: Η μεγάλη ανατροπή τη μοιραία νύχτα!

Η εξαφάνιση της Βάσως από τη Λάρισα...

6 Απριλίου 2019 08:35
Θρίλερ δίχως τέλος για την Αγγελική Νικολούλη: Η μεγάλη ανατροπή τη μοιραία νύχτα!

Τα πάνω-κάτω έφερε το βράδυ της Παρασκευής (5/4) η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη στην υπόθεση της μητέρας που εξαφανίστηκε στη Λάρισα.

Μετά από μια δεύτερη έρευνα στη περιοχή, η εκπομπή εντόπισε σημαντικούς μάρτυρες που άλλαξαν τα δεδομένα που υπήρχαν.

Η Βάσω Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα δεν χάθηκε στο δρόμο όταν βγήκε για μια βόλτα όπως πίστευαν όλοι, αλλά βρισκόταν στο πατρικό της σπίτι.

Μάρτυρας την είδε να βγαίνει από την αποθήκη της αυλής και μέσα σε ένα τέταρτο της ώρας, άνοιξε η γη και την κατάπιε…

Το φως που οι γείτονες είδαν αναμμένο έσβησε κι όλα της τα προσωπικά πράγματα βρέθηκαν μέσα στο σπίτι. Το κινητό της τηλέφωνο έκλεισε στην ίδια γειτονιά και από τις οκτώ το βράδυ της Κυριακής 10 Μαρτίου, ξεκίνησε το θρίλερ που δείχνει να μην έχει τέλος…

Αγγελική Νικολούλη: Αυτός είναι ο κούκλος γιος της που διαπρέπει στο Hollywood!

Η γυναίκα της βροχής δεν ήταν ή Βάσω…


Στο «Τούνελ» έφτασαν μαρτυρίες για μια ταλαιπωρημένη γυναίκα που έμοιαζε στη Βάσω και κυκλοφορούσε σαν χαμένη μες στη βροχή στην περιοχή της Αγίας Τριάδας.

Δυο κάτοικοι της Λάρισας που την είχαν δει, μίλησαν ζωντανή στην εκπομπή και έδωσαν λεπτομέρειες. Λίγο πριν το «Τούνελ» σβήσει τα φώτα του, ξεκαθαρίστηκε το μυστήριο με τη γυναίκα της βροχής, που φορούσε τα ίδια ρούχα με τη Βάσω. Μάρτυρας επικοινώνησε με την εκπομπή και εξήγησε πως πρόκειται για κάτοικο της Γιάννουλης που αντιμετωπίζει προβλήματα και κυκλοφορεί σαν χαμένη στην περιοχή της Αγίας Τριάδας.

Λάρισα: Είδαμε το φως στο σπίτι αναμμένο…
Το «Τούνελ» πήγε στη γειτονιά του πατρικού της Βάσως και εντόπισε μια σημαντική μάρτυρα. Την Κυριακή 10 Μαρτίου, μεταξύ οκτώ παρά πέντε, με οκτώ και τέταρτο το βράδυ, η ίδια με τον σύζυγο της πέρασαν με το αυτοκίνητο τους μπροστά από το σπίτι και είδαν το φως της εξώπορτας αναμμένο.

«Δεν ξέραμε πως η γιαγιά είχε μεταφερθεί σε κλινική , ούτε πως είχε έρθει η κυρία Βάσω από τη Λαμία. Νομίζαμε πως το άφησε αναμμένο ο γιος της, επειδή ήταν μέρα Αποκριάς», είπε χαρακτηριστικά.

«Την ώρα που λέτε ότι χάθηκε, την είδα στην αποθήκη…»
Άλλη κάτοικος στη γειτονιά του Αγίου Χαράλαμπου περνούσε τυχαία το βράδυ της Κυριακής της Αποκριάς, από το πατρικό της Βάσως. Παρατήρησε και αυτή πως το φως της εξώπορτας ήταν αναμμένο.Τότε είδε να βγαίνει από την αποθηκούλα της αυλής μια γυναίκα, που φορούσε σκούρο καφέ μπουφάν, μαύρο παντελόνι και ίσως μιλούσε στο τηλέφωνο. Ο αδελφός της Βάσως που ήταν παρών, έδειξε να ξαφνιάζεται καθώς ο ίδιος είχε πει πως όταν πέρασε από το σπίτι με το αυτοκίνητο στις οκτώ και είκοσι, το φως ήταν σβηστό και εκείνη άφαντη.

Στη συνέχεια ο αδερφός της ξεκλείδωσε με ένα από τα κλειδιά του την καγκελόπορτα της αυλής και κατευθύνθηκε προς την εξώπορτα πάνω από την οποία βρίσκεται το φως που οι δύο μάρτυρες είδαν αναμμένο.

«Το μικρό σπιτάκι στο οποίο αναφέρθηκε η μάρτυρας είναι μια αποθήκη όπου φυλάμε το πετρέλαιο. Δεν πιστεύω να χρειάστηκε κάτι η Βάσω από εκεί. Ίσως να ήθελε να δει αν υπήρχε κλειδί του σπιτιού. Συνήθως κρεμούσα στο εσωτερικό ένα αντικλείδι για τη Βάσω όταν ερχόταν από Λαμία», είπε απορημένος.

«Πρωτοφανές αυτό που συνέβη με τη Βάσω…»
Στη γειτονιά από όπου χάθηκε η Βάσω, είχαν στήσει αποκριάτικο γλέντι από το μεσημέρι. Η φίλη της Αγγελική Στεφούδη γιόρταζε και εκείνη με την οικογένεια της.

Έχετε δει τον άγνωστο άνδρα της Αγγελικής Νικολούλη; Εμείς τον βρήκαμε και σας τον δείχνουμε!

«Όλες οι πόρτες ήταν ανοιχτές. Δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει η Βάσω και να μη μας μιλήσει. Μου έκανε εντύπωση που δεν την είδα εκείνο το απόγευμα που λένε ότι χάθηκε. Οι καινούριοι γείτονες δεν την γνώριζαν γιατί έλλειπε για χρόνια. Ούτε όμως κάποιος από τους παλιούς που ρώτησα, την είδε κάπου. Δεν ξέρω… Μακάρι να ζει…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Πέρα Μαχαλάς, όπως λέγεται η γειτονιά που μεγάλωσε η Βάσω, είναι μέσα στην καρδιά της Λάρισας. Είναι ένας τόπος με φιλήσυχους κατοίκους και όπως είπαν οι γείτονες στην εκπομπή, δεν αντιμετωπίζουν κρούσματα εγκληματικότητας. Αυτοί που γνωρίζουν τη Βάσω από μικρό παιδί, δεν μπορούν να εξηγήσουν τον ξαφνικό χαμό της.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

Πηγή: anikolouli.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share