Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021

Τροφική δηλητηρίαση για σμηνίτες στην Πολεμική Αεροπορία της Τρίπολης!

Γιατί το κρύβουν;

4 Απριλίου 2019 13:43
Τροφική δηλητηρίαση για σμηνίτες στην Πολεμική Αεροπορία της Τρίπολης!

Γιατί κρύβουν το γεγονός ότι τροφική δηλητηρίαση έπαθαν σμηνίτες της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τρίπολη;

Μπορεί κάποιος από το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΑ να μας απαντήσει γιατί νεοσύλλεκτοι έπαθαν τροφική δηλητηρίαση την Τρίτη 02/04/2019 ;

Τι ταΐζουν τους φαντάρους και ποιοι παίζουν με την υγεία μας στον «παράδεισο» των Ενόπλων Δυνάμεων και πιο συγκεκριμένα στην Πολεμική Αεροπορία;

Τροφική δηλητηρίαση για σμηνίτες στην Πολεμική Αεροπορία

Τραγωδία στην Πολεμική Αεροπορία! Ένας νεκρός!

Αυτά που μας καταγγέλλουν οι σμηνίτες είναι χαρακτηριστικά της επιθετικής-πολεμικής πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ:

Προβλήματα στην σίτιση και στην παροχή ειδών ένδυσης στους σμηνίτες από τις πρώτες μέρες.

Η Στρατιωτική θητεία όχι μόνο είναι μια μορφή Έμμεσης Φορολογίας για εφέδρους και γονείς, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις θα μας εκμεταλλευτούν φορτώνοντας μας το κόστος της Υποχρεωτικής Στράτευσης.

Γιατί την ίδια ώρα που μας παρέχουν ελάχιστο και άθλιο φαγητό ξοδεύουν το 2% του ΑΕΠ για τις ανάγκες του ΝΑΤΟ.

Πρόσφατα ο Αμερικανός πρέσβης αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ από το 2015 μέχρι σήμερα ξόδευσε παραπάνω από 2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ σε ασκήσεις για το ΝΑΤΟ, σε συνεκπαιδεύσεις με τις ΗΠΑ, το Ισραήλ, τις ευρωπαϊκές αλλά και τις αραβικές χώρες.

Γράφει ο Αμερικανός πρέσβης σε παρέμβαση του στον αστικό τύπο:

Η Ελλάδα έχει αυξήσει τις δεσμεύσεις της έναντι του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν, στις αποστολές μας για την αστυνόμευση της Βαλτικής, με την κοινή διοίκηση στο Κέντρο Ταχείας Ανάπτυξης του ΝΑΤΟ στη Θεσσαλονίκη και μέσω του αυξημένου ρόλου της στις ετήσιες ασκήσεις μας.

Δείτε ακόμα: «Ηνίοχος 2019»: Πάνω από την Ακρόπολη θα πετάξουν τα F-35!

Πρόσφατα η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία ανέλαβε την Αστυνόμευση του εναέριου χώρου της Βόρειας Μακεδονίας. Επιπλέον το ίδιο κάνει στην Αλβανία, Μαυροβούνιο και Βουλγαρία.

Πόσο κοστίζει η αναβάθμιση του ιμπεριαλιστικού ρόλου του ελληνικού αστικού κράτους;

Μόνο για την Αλβανία, όπου η Π.Α. περιπολεί εναλλάξ με την Ιταλική Πολεμική Αεροπορία (μισό μήνα η κάθε μια) το ετήσιο κόστος αυτών των αποστολών είναι 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.

Αυτά τα λεφτά πληρώνει ο εργαζόμενος λαός μας με τους φόρους, είναι τα κονδύλια για την σίτηση-διαμονή-ένδυση-μετακίνηση των φαντάρων που περικόπτονται δραματικά.

Εμείς Απαιτούμε ο Στρατός να αναλάβει όλο το Κόστος για την Υποχρεωτική Στράτευση που πρέπει να μειωθεί τώρα για όλους στους 6 μήνες.

Αεροσκάφη της γαλλικής πολεμικής αεροπορίας πετούν από το πρωί πάνω από την Κύπρο!

Μαχητικά

Στο πλαίσιο άσκησης των γαλλικών ενόπλων δυνάμεων - Η Λευκωσία αποφασίζει να παραχωρήσει χώρο στη βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» για μόνιμο ελλιμενισμό γαλλικών πολεμικών πλοίων στην Κύπρο!

Μαχητικά αεροσκάφη Rafale της γαλλικής πολεμικής αεροπορίας πετούν από το πρωί πάνω από την Πάφο στη Κύπρο, στο πλαίσιο άσκησης των γαλλικών ενόπλων δυνάμεων.

Μαχητικά

Να σας θυμήσουμε ένα περιστατικό που προκάλεσαι Σοκ για την Πολεμική Αεροπορία- Αυτοκτόνησε 29χρονος αξιωματικός!

Τα αεροσκάφη απονηώνονται από το αεροπλανοφόρο Charles De Gaulle, το οποίο βρίσκεται στην ανατολική Μεσόγειο.

Η γαλλική άσκηση θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες με συμμετοχή και δυνάμεων της Κύπρου.

Πολύ σύντομα αναμένεται να γίνει εξαγγελία από τους προέδρους Εμανουέλ Μακρόν και Νίκο Αναστασιάδη για μόνιμη παρουσία πλοίων του γαλλικού στόλου στη Κύπρο, στη Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» η οποία αναβαθμίζεται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share