Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φωκίδα: Σοβαρό τροχαίο με έναν νεκρό!

Στο χωρίο Μανάγουλη με ένα νεκρό και ένα τραυματία!

4 Απριλίου 2019 09:01
Φωκίδα: Σοβαρό τροχαίο με έναν νεκρό!

Το τροχαίο έγινε ανάμεσα σε ένα δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα με ένα φορτηγάκι, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του ενός από τους δύο δικυκλιστές!

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο 40χρονος οδηγός του δικύκλου, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Να σας θυμήσουμε την Τραγωδία στη Χαλκιδική! Νεκρός μοτοσικλετιστής σε τροχαίο!

Ο δεύτερος τραυματίας από το τροχαίο μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου , ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Σοβαρό τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας!

Ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (4/4/19) στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο αυτοκίνητα και μία μοτοσικλέτα ενεπλάκησαν στο τροχαίο που έγινε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας.

Συγκεκριμένα, το ατύχημα σημειώθηκε στις 5:40 στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, λίγο πριν από το Χίλτον, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκαν τα τρία οχήματα.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός του ΑΝΤ1, το ένα εξ αυτών κατέληξε πάνω στο διάζωμα, ενώ στην άσφαλτο βρέθηκε ο οδηγός της μοτοσικλέτας. Ο μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε, έχοντας τις αισθήσεις του και για καθαρά προληπτικούς λόγους, στο νοσοκομείο.

Τα τροχαία ατυχήματα μαστίζουν την τόσο ολόκληρη τη χώρα, όσο και ολόκληρη την Αττική. Χαρακτηριστικό είναι ότι σε ένα μήνα μόνο στην Αττική έχουν χάσει τη ζωή τους 15 άτομα, ενώ άλλα 14 δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην τηλεόραση του Star.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα περισσότερα τροχαία οφείλονται στην υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, την παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη και στη χρήση κινητού τηλεφώνου που αποσπά την προσοχή

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share