Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θεσσαλία: Κλειστή η σήραγγα- Πως θα γίνει η εκτροπή της κυκλοφορίας;

Έκλσαν το βράδυ δύο ρεύματα κυκλοφορίας από Ευαγγελισμό μέχρι Πλαταμώνα!

3 Απριλίου 2019 09:30
Θεσσαλία: Κλειστή η σήραγγα- Πως θα γίνει η εκτροπή της κυκλοφορίας;

H Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοίσωσε ότι ύστερα από απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, λόγω εκτέλεσης άσκησης ευρείας κλίμακας στη σήραγγα Τ1, στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε., από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού μέχρι το νοτιότερο άκρο του ανισόπεδου κόμβου Πλαταμώνα, σήμερα και από ώρα 22.00 έως ώρα 06.00 της Πέμπτης, θα ισχύσουν οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Να σας θυμήσουμε κάτι που σας αφορά: Στάση εργασίας σε ΜΜΜ της Αθήνας από τις 10:30 το πρωί!

* ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις του αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε., από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού (χ/θ 377+176) έως το νοτιότερο άκρο του ανισόπεδου κόμβου Πλαταμώνα (χ/θ 400+265), με εκτροπή της κυκλοφορίας στην Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς, καθώς και
* αποκλεισμός του κλάδου εισόδου προς τον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. στον ημικόμβο Ραψάνης, με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική οδό Αθηνών Λαμίας!

Εάν σκοπεύετε να κάνετε κάποιο ταξίδι ή να πάτε σε κάποια δουλειά δείτε τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν στην Εθνική οδό Αθηνών Λαμίας!

Ειδικότερα, σήμερα Τρίτη 2 Απριλίου στις 18:00 έως την Τετάρτη 3 Απριλίου στις 07:00 θα πραγματοποιηθούν ασφαλτικές εργασίες στη συμβολή του αριστερού παράπλευρου (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία) με την κάθετη οδό του Α/Κ Οινοφύτων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα ισχύσει εκ περιτροπής διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας του αριστερού παράπλευρου (εναλλάξ κυκλοφορία των δύο κατευθύνσεων σε ένα ρεύμα κυκλοφορίας με τη χρήση σημαιοφόρων) με παράλληλο αποκλεισμό της κάθετης Οδού και της κάτω Διάβασης του Α/Κ Οινοφύτων. Η κίνηση των οχημάτων στο παράπλευρο δίκτυο, θα πραγματοποιείται με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων από τις πλησιέστερες εναλλακτικές κάτω διαβάσεις στο 59,8ο 54,5ο χλμ.

Να σας θυμίσουμε: Έτσι θα είναι ο σταθμός του μετρό «Κορυδαλλός»! - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πλατεία Ελευθερίας

Τέλος, την Τετάρτη 3 Απριλίου στις 18:00 έως την Πέμπτη 4 Απριλίου στις 07:00 θα πραγματοποιηθούν ασφαλτικές εργασίες στην κάθετη οδό - κάτω Διάβαση του Α/Κ Οινόης (62,9ο χλμ.). Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα σημειωθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην κάθετη οδό - κάτω διάβαση του κόμβου Οινόης, με την κίνηση των οχημάτων στο παράπλευρο δίκτυο να πραγματοποιείται με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων από τις πλησιέστερες εναλλακτικές κάτω διαβάσεις στο 61,7ο και 65,3ο χλμ.

Σημειώνεται πως τα οχήματα που θα κινούνται επί του κυρίως άξονα δε θα επηρεαστούν από τις εν λόγω ρυθμίσεις.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share