Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στη Φωκίδα: Συνταξιούχος αστυνομικός πλήρωσε 11χρονο αγόρι για να τον φιλήσει!

Την καταγγελία έκανε η μάνα μετά από ομολογία του παιδιού!

2 Απριλίου 2019 17:53
Σοκ στη Φωκίδα: Συνταξιούχος αστυνομικός πλήρωσε 11χρονο αγόρι για να τον φιλήσει!

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη θα βρεθεί ένας συνταξιούχος αστυνομικός,σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η μητέρα του 11χρονου αγοριού!

Σύμφωνα με τα όσα η 27χρονη μητέρα κατέθεσε στο Α.Τ. Ευπαλίου Φωκίδας, ο 60χρονος πρώην αστυνομικός, δελέασε το μικρό παιδάκι δίνοντάς του 10€ και έναν κινητό τηλέφωνο και το έβαλε στο αμάξι για να το πάει βόλτα.

Να σας την Φρίκη στην Κίνα: Πατέρας βίασε την κόρη του γιατί την πέρασε για την γυναίκα του!

Όπως είπε το 11χρονο παιδάκι στη μητέρα του ο 60χρονος το οδήγησε σε απόμερη τοποθεσία και προσπάθησε να το φιλήσει αλλά εκείνο αντέδρασε.

Νέα "υπόθεση Τοπαλούδη" στη Ρόδο: Ανάγκαζαν 32χρονη να μετέχει σε όργια!

Μία 32χρονη γυναίκα μήνυσε τρεις άνδρες στην Ρόδο, καθώς ισχυρίζεται ότι τη βίαζαν, τη βιντεοσκοπούσαν και στη συνέχεια την εκβίαζαν.

Τον έναν από αυτούς η 32χρονη τον γνώρισε μέσω του Facebook και η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε ερωτική σχέση. Ομως, ο εφιάλτης της ξεκίνησε όταν ο 50χρονος της σύστησε δύο φίλους του.

Η μεταξύ τους ερωτική πράξη καταγράφηκε σε βίντεο και στη συνέχεια την απειλούσαν ότι θα τη δημοσιεύσουν στο διαδίκτυο και την εξανάγκαζαν σε ομαδικά όργια.

Να σας θυμήσουμε επίσης άλλη μια Καταγγελία σοκ 13χρονης από τη Ρόδο: "Ο γυμνασιάρχης με ρώτησε τι χρώμα εσώρουχο φοράω και..."

«Η γυναίκα αυτή είναι ένα βασανισμένο πλάσμα και έχει υποστεί μία απίστευτη ταλαιπωρία, εξαναγκάστηκε σε μία συμπεριφορά που δεν ήθελε, είναι θύμα εκβίασης», δήλωσε η δικηγόρος της Άννα Παναγοπούλου.

Οι άνδρες τη βιντεοσκοπούσαν 4-5 φορές τον μήνα, χρησιμοποιώντας μάλιστα και επαγγελματική κάμερα. Ο 50χρονος την παρακολουθούσε και απειλούσε πως θα κάνει κακό στην οικογένειά της, σύμφωνα με την καταγγελία της.

Η 32χρονη έντρομη διαπίστωσε ότι πρωταγωνιστούσε σε δύο «ροζ» βίντεο που είχαν ανέβει στο διαδίκτυο.

Στις καταθέσεις τους, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας, οι τρεις Ροδίτες αρνήθηκαν τις κατηγορίες.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share