Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ξάνθη: Aναβλήθηκε για την επόμενη Τρίτη η δίκη του «δράκου»!

Λόγω ασθένειας!

2 Απριλίου 2019 16:32
Ξάνθη: Aναβλήθηκε για την επόμενη Τρίτη η δίκη του «δράκου»!

Για την ερχόμενη Τρίτη αναβλήθηκε η δίκη του «δράκου» της Ξάνθης λόγω ασθένειας του Δικηγόρου του θύματος!

Ο Χρήστος Παπάζογλου που είχε καταδικαστεί πρωτόδικα το Νοέμβριο του 2013 σε ποινή ισόβιας κάθειρξης και 25 ετών για την άγρια δολοφονία της 34χρονης Ζωής Δαλακλίδου.

Τα Χριστούγεννα του 2012, το πτώμα της Ζωής Δαλακλίδου είχε βρεθεί κάτω από το μπαλκόνι του πατρικού της στη Ξάνθη. Λίγα 24ωρα πριν, είχε έρθει από τη Θεσσαλονίκη όπου ζούσε για να περάσει τις γιορτές με την οικογένειά της.

Να σας θυμήσουμε την Νέα "υπόθεση Τοπαλούδη" στη Ρόδο: Ανάγκαζαν 32χρονη να μετέχει σε όργια!

Η άτυχη κοπέλα επέστρεφε στο σπίτι της από διασκέδαση όταν στην είσοδο της επιτέθηκε ο δράστης. Την ακινητοποίησε χτυπώντας το κεφάλι της στο δάπεδο, τη βίασε και στη συνέχεια την περιέλουσε με βενζίνη που πήρε από τα σταθμευμένα στην πυλωτή της πολυκατοικίας μηχανάκια και της έβαλε φωτιά!

Η τραγική ειρωνεία ήταν ότι τη φωτιά προσπάθησαν να σβήσουν ο πατέρας και ο αδελφός της, χωρίς να αντιληφθούν ότι το κορίτσι καιγόταν!

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η άτυχη κοπέλα βιάστηκε κατά φύσιν και παρά φύσει, ενώ στη συνέχεια κακοποιήθηκε με αιχμηρό αντικείμενο, αφού στα γεννητικά της όργανα βρέθηκαν δυο μεγάλες τομές.

Ξάνθη: Στο εδώλιο ο «δράκος»- Βίασε και έκαψε ζωντανή μια 34χρονη γυναίκα!

Δικάζεται την Τρίτη 2 Απριλίου σε δεύτερο βαθμό ο «δράκος της Ξάνθης», Χρήστος Παπάζογλου!

Τα Χριστούγεννα του 2012 είχε δολοφονήσει με πρωτοφανή αγριότητα την 34χρονη Ζωή Δαλακλίδου. Ο 34χρονος βίασε, βασάνισε και έκαψε ζωντανή στην πυλωτή της πολυκατοικίας της, την Δαλακλίδου!

Είχε συλληφθεί και καταδικάστηκε τον Νοέμβριο του 2013 σε ποινή ισόβιας κάθειρξης και 25 ετών και σήμερα θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κομοτηνής.

Να σας θυμήσουμε την φρίκη που προκάλεσε η υπόθεση βίασμου αγοριών επί 10 ώρες και… πουλούσαν τα βίντεο!

Η σορός της Ζωής Δαλακλίδου είχε βρεθεί κάτω από το μπαλκόνι του πατρικού της στην Ξάνθη. Η κοπέλα ζούσε στη Θεσσαλονίκη και είχε επισκεφτεί τους γονείς της για τις γιορτές.

Όταν επέστρεφε στο σπίτι της μετά από διασκέδαση, στην είσοδο της πολυκατοικίας της επιτέθηκε ο Χρήστος Παπάζογλου. Την ακινητοποίησε χτυπώντας το κεφάλι της στο δάπεδο, τη βίασε και στη συνέχεια την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share