Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ξάνθη: Στο εδώλιο ο «δράκος»- Βίασε και έκαψε ζωντανή μια 34χρονη γυναίκα!

Η γυναίκα είχε δολοφονήσει με πρωτοφανή αγριότητα!

2 Απριλίου 2019 12:32
Ξάνθη: Στο εδώλιο ο «δράκος»- Βίασε και έκαψε ζωντανή μια 34χρονη γυναίκα!

Δικάζεται την Τρίτη 2 Απριλίου σε δεύτερο βαθμό ο «δράκος της Ξάνθης», Χρήστος Παπάζογλου!

Τα Χριστούγεννα του 2012 είχε δολοφονήσει με πρωτοφανή αγριότητα την 34χρονη Ζωή Δαλακλίδου. Ο 34χρονος βίασε, βασάνισε και έκαψε ζωντανή στην πυλωτή της πολυκατοικίας της, την Δαλακλίδου!

Είχε συλληφθεί και καταδικάστηκε τον Νοέμβριο του 2013 σε ποινή ισόβιας κάθειρξης και 25 ετών και σήμερα θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κομοτηνής.

Να σας θυμήσουμε την φρίκη που προκάλεσε η υπόθεση βίασμου αγοριών επί 10 ώρες και… πουλούσαν τα βίντεο!

Η σορός της Ζωής Δαλακλίδου είχε βρεθεί κάτω από το μπαλκόνι του πατρικού της στην Ξάνθη. Η κοπέλα ζούσε στη Θεσσαλονίκη και είχε επισκεφτεί τους γονείς της για τις γιορτές.

Όταν επέστρεφε στο σπίτι της μετά από διασκέδαση, στην είσοδο της πολυκατοικίας της επιτέθηκε ο Χρήστος Παπάζογλου. Την ακινητοποίησε χτυπώντας το κεφάλι της στο δάπεδο, τη βίασε και στη συνέχεια την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά!

Νέα "υπόθεση Τοπαλούδη" στη Ρόδο: Ανάγκαζαν 32χρονη να μετέχει σε όργια!

Μία 32χρονη γυναίκα μήνυσε τρεις άνδρες στην Ρόδο, καθώς ισχυρίζεται ότι τη βίαζαν, τη βιντεοσκοπούσαν και στη συνέχεια την εκβίαζαν.

Τον έναν από αυτούς η 32χρονη τον γνώρισε μέσω του Facebook και η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε ερωτική σχέση. Ομως, ο εφιάλτης της ξεκίνησε όταν ο 50χρονος της σύστησε δύο φίλους του.

Η μεταξύ τους ερωτική πράξη καταγράφηκε σε βίντεο και στη συνέχεια την απειλούσαν ότι θα τη δημοσιεύσουν στο διαδίκτυο και την εξανάγκαζαν σε ομαδικά όργια.

Να σας θυμήσουμε επίσης άλλη μια Καταγγελία σοκ 13χρονης από τη Ρόδο: "Ο γυμνασιάρχης με ρώτησε τι χρώμα εσώρουχο φοράω και..."

«Η γυναίκα αυτή είναι ένα βασανισμένο πλάσμα και έχει υποστεί μία απίστευτη ταλαιπωρία, εξαναγκάστηκε σε μία συμπεριφορά που δεν ήθελε, είναι θύμα εκβίασης», δήλωσε η δικηγόρος της Άννα Παναγοπούλου.

Οι άνδρες τη βιντεοσκοπούσαν 4-5 φορές τον μήνα, χρησιμοποιώντας μάλιστα και επαγγελματική κάμερα. Ο 50χρονος την παρακολουθούσε και απειλούσε πως θα κάνει κακό στην οικογένειά της, σύμφωνα με την καταγγελία της.

Η 32χρονη έντρομη διαπίστωσε ότι πρωταγωνιστούσε σε δύο «ροζ» βίντεο που είχαν ανέβει στο διαδίκτυο.

Στις καταθέσεις τους, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας, οι τρεις Ροδίτες αρνήθηκαν τις κατηγορίες.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share