Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μυτιλήνη: Καταδικάστηκε ο 59χρονος που ασέλγησε στην 9χρονη

Δείτε λεπτομέρειες

2 Απριλίου 2019 11:32
Μυτιλήνη: Καταδικάστηκε ο 59χρονος που ασέλγησε στην 9χρονη

Σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή καταδικάστηκε 54χρονος αγρότης, από χωριό στη Λέσβο, κατηγορούμενος για ασελγείς χειρονομίες σε βάρος 9χρονου κοριτσιού.

Ο καταδικασθείς, τον Αύγουστο του 2014, είχε παρασύρει το κορίτσι σε κατάστημα που διατηρούσε, όπου και προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του. Το κορίτσι, παιδί οικογένειας Αλβανών μεταναστών στο νησί, είχε καταγγείλει το γεγονός στην οικογένεια του, η οποία άσκησε μήνυση εναντίον του.

Στο πρωτόδικο δικαστήριο, πριν από δυο χρόνια, ο κατηγορούμενος αθωώθηκε. Κατά της αθωωτικής απόφασης (κόντρα στην καταδικαστική πρόταση του εισαγγελέα της έδρας) άσκησε έφεση η Εισαγγελία, η οποία παρέπεμψε την υπόθεση να δικαστεί από το τριμελές πλημμελειοδικείο Μυτιλήνης.

Κατά την εκδίκασή της ο 54χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με το δικαστήριο να δέχεται τις σε βάρος του αποδιδόμενες κατηγορίες.

Συναγερμός στη Μυτιλήνη: Εντοπίστηκε και δεύτερο πτώμα στο νησί!

Δεύτερο πτώμα εντοπίστηκε πριν από λίγο σε βραχώδη ακτή στην περιοχή Τσόνια της ανατολικής Λέσβου.

Πρόκειται για άνδρα, η σορός του οποίου μεταφέρεται στο νοσοκομείο Μυτιλήνης για ιατροδικαστική εξέταση.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα στα Βατερά της Λέσβου, η θάλασσα ξέβρασε το ακέφαλο σώμα ενός μικρού παιδιού. Πρόκειται για ένα 9χρονο κορίτσι, το οποίο αγνοούνταν από τις 13 Φεβρουαρίου σε ναυάγιο με πρόσφυγες, στην περιοχή Τσόνια της ανατολικής Λέσβου.

Η σορός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης προκειμένου να εξεταστεί ιατροδικαστικά και να ταυτοποιηθεί.

Συναγερμός σήμανε στις αρχές ασφαλείας της Λέσβου, καθώς κάτοικοι των Βατερών ενημέρωσαν το Λιμεναρχείο Μυτιλήνης ότι στην περιοχή τους η θάλασσα ξέβρασε ένα ακέφαλο σώμα μικρού παιδιού.

Σύμφωνα με το lesvosnews.gr στο σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα έσπευσαν σκάφος του Λιμενικού Σώματος και κλιμάκια από άνδρες της Λιμενικής Αρχής από τη στεριά.

Οι αρχές ασφαλείας υπέθεταν πως πρόκειται για τη σορό του άτυχου προσφυγόπουλου που είχε χαθεί πριν λίγες ημέρες όταν ανετράπη η βάρκα με την οποία ερχόταν μαζί με άλλους 51 μετανάστες από την Τουρκία στην ακτή Τσόνια της Λέσβου.

Τελικά ανήκει στο 9χρονο κοριτσάκι που αγνοείτο και ήταν στο ναυάγιο.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share