Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οικογενειακή τραγωδία στην Κομοτηνή: Κάηκε ζωντανός μπροστά στον αδερφό του!

Φρίκη!

2 Απριλίου 2019 11:05
Οικογενειακή τραγωδία στην Κομοτηνή: Κάηκε ζωντανός μπροστά στον αδερφό του!

Την απόλυτη φρίκη βίωσαν δύο αδέρφια στην Κομοτηνή, όταν ο ένας πέθανε από φωτιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι, το οποίο και δεν είχε ρεύμα.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε τη νύχτα στην οδό Λαβυρίνθου στην Κομοτηνή. Η φωτιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι, στοίχισε τη ζωή σε έναν 38χρονο.

Η πυροσβεστική υπηρεσία, όπου ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή, έφτασε στο σημείο, με δέκα πυροσβέστες και τέσσερα οχήματα. Η επιχείρηση κατάσβεσης ήταν ιδιαιτέρως δύσκολη, διότι ο δρόμος στο σημείο είναι στενός, ενώ μάλιστα δεν μπορούσε να προσεγγίσει ασθενοφόρο.

Οι πυροσβέστες,όταν μπήκαν μέσα στην οικία εντόπισαν έναν απανθρακωμένο άνδρα και έναν ακόμα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες γειτόνων, ο νεκρός είναι ένας 38χρονος και ο τραυματίας ο αδελφός του. Οι δύο άνδρες ήταν χωρίς ρεύμα και πιθανολογείται ότι η φωτιά ξέσπασε από αναμμένο κερί.

Τα αδέλφια ζούσαν μόνα τους, καθώς έχουν χάσει τους γονείς τους. Η τραγική είδηση έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Τραγικό τέλος είχε ένα 19χρονο αγόρι στην Ατλάντα!

Στο λάθος σημείο την λάθος ώρα βρέθηκε - κυριολεκτικά - ένας άνδρας στην Ατλάντα των ΗΠΑ, ο οποίος έχασε την ζωή του επειδή χτύπησε την λάθος πόρτα.

Τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, το θύμα, ηλικίας μόλις 19 ετών, επισκέφθηκε σπίτι, στο οποίο νόμιζε πως διέμενε η κοπέλα του. Επειδή, όμως, κανείς δεν του άνοιγε άρχισε να απομακρύνεται από το σημείο.

Τότε ο 32χρονος ένοικος του διαμερίσματος βγήκε στο μπαλκόνι και οι δύο άνδρες άρχισαν σύντομα να λογομαχούν μέχρι που ο πρώτος πήρε μια καραμπίνα και τον πυροβόλησε, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα στο λαιμό.

Ο δράστης παρέμεινε στο σημείο και συνελήφθη ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στη φυλακή, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share