Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θήβα: Πέτρες πετούσαν Ρομά σε διερχόμενα αυτοκίνητα!

Ανέβηκαν σε γέφυρα και έβαζαν στόχο τα αυτοκίνητα!

2 Απριλίου 2019 07:47
Θήβα: Πέτρες πετούσαν Ρομά σε διερχόμενα αυτοκίνητα!

Στο στόχαστρο των Ρομά βρέθηκαν διερχόμενα αυτοκίνητα στη Θήβα καθώς τους πετούσαν πέτρες από γέφυρα! Δύο αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές και ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά!

Για περισσότερο από μισή ώρα διακόπηκε η κυκλοφορία στη γέφυρα του τρόμου στο Πυρί της Θήβας. Αφορμή στάθηκε μία ακόμη επίθεση με πέτρες σε διερχόμενους οδηγούς!

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 7.30 το απόγευμα, όταν σύμφωνα με πληροφορίες 30 περίπου Ρομά πέταξαν πέτρες σε διερχόμενα οχήματα από τη γέφυρα του τρόμου προκαλώντας υλικές ζημιές σε δύο συνολικά οχήματα.

Δείτε ακόμα: Ελεύθερος ο 35χρονος που δολοφόνησε τον Ρομά στην Κόρινθο!

Το πρώτο όχημα δέχθηκε πέτρα στο παρμπρίζ. Ο οδηγός χωρίς να αιφνιδιαστεί κατάφερε να αναπτύξει ταχύτητα και να ξεφύγει από την επιδρομή των ΡΟΜΑ που ακολούθησε.

Το δεύτερο όχημα δέχθηκε επίσης βροχή από πέτρες με αποτέλεσμα ο οδηγός του να τραυματιστεί ελαφρά από το σπασμένο της πόρτας του και τελικά να ακινητοποιήσει το όχημα.

Οι αστυνομικοί που βρίσκονται πάντα στο σημείο κατάφεραν έγκαιρα να αντιληφθούν τη νέα επίθεση, να κατευθυνθούν προς τη γέφυρα και το ακινητοποιημένο επιβατικό και κυριολεκτικά να φυγαδεύσουν τον τραυματία οδηγό με το όχημά του.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί διέκοψαν την κυκλοφορία μέχρις ότου οι Ρομά να εγκαταλείψουν τη γέφυρα.

Αγανακτισμένοι οδηγοί αποκλεισμένοι στην επαρχιακή οδό Θήβας Λιβαδειάς, καθ όλη τη διάρκεια του συμβάντος απειλούσαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους.

Δείτε ακόμα: ''Μπήκαν δυο φορές την ίδια μέρα για να κλέψουν'' αναφέρει η σύζυγος του 35χρονου όπου πυροβόλησε θανάσιμα τον διαρρήκτη!

Θήβα: Επιτέλους εξιχνιάστηκε ληστεία μετά από 14 μήνες

Δυο νεαροί Έλληνες, από τους οποίους ο ένας είχε παρελθόν στις ληστείες και ο άλλος ήταν ανυπότακτος, κρύβονταν πίσω από την επεισοδιακή ληστεία με πυροβολισμούς σε βάρος μιας 42χρονης υπαλλήλου περιπτέρου, που είχε γίνει πριν από 14 μήνες στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας.

Να σας θυμίσουμε την ληστεία που έγινε πρόσφατα στο Ηράκλειο

Οι δράστες ηλικίας 28 και 23 χρόνων ταυτοποιήθηκαν από την πολύμηνη έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από τον ανακριτή Θηβών, βάσει των οποίων ο 23χρονος ανυπότακτος συνελήφθη στη Θήβα με οργανωμένη επιχείρηση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών με κατηγορίες για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Ο 28χρονος συνεργός του που αναζητείται, ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος του για άλλη ληστεία.

Στις 3 Φεβρουαρίου του 2018, οι δυο κακοποιοί είχαν πυροβολήσει μία φορά με κυνηγετικό όπλο προς το μέρος του περιπτέρου, τρομοκρατώντας την 42χρονη υπάλληλο από την οποία είχαν αρπάξει 200 ευρώ. Αλλά και κατά την διαφυγή τους προς άγνωστη κατεύθυνση, πυροβόλησαν ακόμη μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό. Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες παρανομίες.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share