Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος ψαράς στην Μεσσηνία!

Τραγικός επίλογος!

1 Απριλίου 2019 09:25
Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος ψαράς στην Μεσσηνία!

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση ενός ψαρά σε τεχνητή λίμνη στη Μεσσηνία, καθώς εντοπίστηκε νεκρός από κλιμάκια της ΕΜΑΚ, λίγες ώρες μετά την ανατροπή της βάρκας στην οποία επέβαινε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δυο ψαράδες βρέθηκαν στο νερό το βράδυ του Σαββάτου και ο αλλοδαπός κατάφερε να βγει κολυμπώντας στην όχθη.

Όμως, στάθηκε αδύνατο να εντοπίσει τον 63χρονο και ειδοποίησε αμέσως τις αρχές, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν εντατικές έρευνες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας και το Κλιμάκιο Μελιγαλά με τη συμμετοχή κλιμακίου της 1ης ΕΜΑΚ. Γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής, ο 63χρονος αγνοούμενος βρέθηκε νεκρός μέσα στη λίμνη.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες αναποδογύρισε η βάρκα στην οποία επέβαιναν οι δύο ψαράδες παραμένουν αδιευκρίνιστες και το αστυνομικό τμήμα Οιχαλίας διενεργεί προανάκριση.

Θρίλερ στην Κρήτη: Ψάχνουν για τέταρτη ημέρα τον 33χρονο ψαροντουφεκά!

Κορυφώνεται η αγωνία στους Καλούς Λιμένες Κρήτης όπου για τέταρτη ημέρα συνεχίζονται σήμερα οι έρευνες για τον 33χρονο ψαροντουφεκά που εξαφανίστηκε την περασμένη Τετάρτη.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που διαμορφώνουν οι ισχυροί άνεμοι, οι οποίοι πνέουν στην περιοχή, οι έρευνες συνεχίζονται από θαλάσσης, ενώ εκτός από τους άνδρες της Ομάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος, που ήρθαν από την Αθήνα, και δύτες της 3ης ΕΜΑΚ, σήμερα προστέθηκαν και εθελοντές του Ναυταθλητικού Ομίλου «’Απνους».

Οι έρευνες πάντως μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα, εκτός από τον εντοπισμό, το μεσημέρι της Παρασκευής, του ψαροντούφεκου που χρησιμοποιούσε ο 33χρονος, επίσης μια μέρα πριν είχε εντοπιστεί, στη θαλάσσια περιοχή περίπου 3 μίλια ανατολικά των Καλών Λιμένων, μέρος του καταδυτικού εξοπλισμού και το ρολόι του αγνοουμένου.

Στην Κρήτη πριν από λίγες ώρες είχαμε επίσης βουτιά στο κενό εν ώρα εργασίας για έναν άτυχο άνδρα!

Για περισσότερες ειδήσεις και νέα του AthensMagazine.gr για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share