Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: 3 άτομα συνέλαβαν για λαθραία τσιγάρα σε Κιλκίς και Πτολεμαΐδα!

930 πακέτα τσιγάρα!

31 Μαρτίου 2019 18:20
Θεσσαλονίκη: 3 άτομα συνέλαβαν για λαθραία τσιγάρα σε Κιλκίς και Πτολεμαΐδα!

Στη Θεσσαλονίκη έγιναν συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα! Τρία άτομα συγκερκιμένα συνελήφθησαν τα τελευταία 24ωρα για λαθρεμπορία τσιγάρων στο Κιλκίς και στην Πτολεμαΐδα.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας συνελήφθησαν ένας 50χρονος και μία 55χρονη, όταν στο όχημά τους βρέθηκαν 930 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Το όχημα που χρησιμοποιούσαν και το χρηματικό ποσό των 970 ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή του 50χρονου κατασχέθηκαν.

Ρόδος: Παράτησε Ι.Χ. με λαθραία τσιγάρα και το έσκασε!

Στην Πτολεμαϊδα 27χρονος αλλοδαπός συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί τελωνειακού κώδικα και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης πραγματοποίησαν έλεγχο και εντόπισαν στην κατοχή 27χρονου και στην οικία του 250 πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων και 25 νάιλον συσκευασίες καπνού βάρους 1.250 γραμμαρίων που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας.

Χαλκίδα: Χιλιάδες λαθραία τσιγάρα μετέφερε 50χρονος!

Χαλκίδα: Βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες λαθραίων καπνικών ειδών!

Στην αποθήκη βρέθηκαν κρυμμένες 180 συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων συνολικού βάρους εννέα κιλών και 2.230 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών

Σε καπνοπωλείο είχε μετατρέψει την αποθήκη που διατηρούσε στο ισόγειο της κατοικίας του στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας ένας 42χρονος αλλοδαπός λαθρέμπορος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που είχαν πληροφορηθεί την παράνομη δραστηριότητά του.

Κατά την διάρκεια της έρευνας, στην αποθήκη του ισογείου βρέθηκαν κρυμμένες 180 συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων συνολικού βάρους εννέα κιλών και 2.230 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών, όλα χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Έτσι, κατασχέθηκαν και θα παραδοθούν στο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Δημόσιο.

Στην κατοχή του 42χρονου κατασχέθηκαν και μετρητά ύψους 2.000 ευρώ ως προερχόμενα από την διακίνηση των λαθραίων καπνικών προϊόντων. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share