Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ηγουμενίτσα: Συνέλαβαν αλλοδαπό για κατοχή χιλιάδων χαπιών!

Χιλιάδες χάπια captagon!

31 Μαρτίου 2019 17:22
Ηγουμενίτσα: Συνέλαβαν αλλοδαπό για κατοχή χιλιάδων χαπιών!

Στην Ηγουμενίτσα συνέλαβαν αλλοδαπό ο οποίος είχε στην κατοχή του χιλιάδες χάπια captagon γνωστά ως τα χάπια των τζιχαντιστών!

Χιλιάδες χάπια captagon γνωστά ως τα χάπια των τζιχαντιστών κατασχέθηκαν στο λιμεναρχείο της Ηγουμενίτσας τα μεσάνυχτα ενώ συνελήφθη και ένας πολίτης Βουλγαρίας.

Ειδικότερα ο αλλοδαπός έφθασε με το ΙΧ αυτοκίνητό του στη πύλη λιμένα εξωτερικού προκριμένου να ταξιδέψει στη Ανκόνα της Ιταλίας. Με την βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου οι άνδρες του Λιμενικού εντόπισαν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, μέσα σε φιάλη υγραερίου, τα χιλιάδες χάπια τα οποία κατασχέθηκαν.

Νέο τροχαίο σοκάρει το Πανελλήνιο! - Νεκρός 33χρονος!

Την υπόθεση διερευνά το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο αφετηρία του ταξιδιού του αλλοδαπού να ήταν η Τουρκία.

Δείτε ακόμα: Ηγουμενίτσα: Η ρεζέρβα του αυτοκινήτου έκρυβε εκπλήξεις!

Θρίλερ στην Κρήτη: Ψάχνουν για τέταρτη ημέρα τον 33χρονο ψαροντουφεκά!

Κορυφώνεται η αγωνία στους Καλούς Λιμένες Κρήτης όπου για τέταρτη ημέρα συνεχίζονται σήμερα οι έρευνες για τον 33χρονο ψαροντουφεκά που εξαφανίστηκε την περασμένη Τετάρτη.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που διαμορφώνουν οι ισχυροί άνεμοι, οι οποίοι πνέουν στην περιοχή, οι έρευνες συνεχίζονται από θαλάσσης, ενώ εκτός από τους άνδρες της Ομάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος, που ήρθαν από την Αθήνα, και δύτες της 3ης ΕΜΑΚ, σήμερα προστέθηκαν και εθελοντές του Ναυταθλητικού Ομίλου «’Απνους».

Οι έρευνες πάντως μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα, εκτός από τον εντοπισμό, το μεσημέρι της Παρασκευής, του ψαροντούφεκου που χρησιμοποιούσε ο 33χρονος, επίσης μια μέρα πριν είχε εντοπιστεί, στη θαλάσσια περιοχή περίπου 3 μίλια ανατολικά των Καλών Λιμένων, μέρος του καταδυτικού εξοπλισμού και το ρολόι του αγνοουμένου.

Στην Κρήτη πριν από λίγες ώρες είχαμε επίσης βουτιά στο κενό εν ώρα εργασίας για έναν άτυχο άνδρα!

Για περισσότερες ειδήσεις και νέα του AthensMagazine.gr για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share