Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νέα "υπόθεση Τοπαλούδη" στη Ρόδο: Ανάγκαζαν 32χρονη να μετέχει σε όργια!

Μία νέα καταγγελία από τη Ρόδο προκαλεί σοκ!

31 Μαρτίου 2019 11:06
Νέα

Μία 32χρονη γυναίκα μήνυσε τρεις άνδρες στην Ρόδο, καθώς ισχυρίζεται ότι τη βίαζαν, τη βιντεοσκοπούσαν και στη συνέχεια την εκβίαζαν.

Τον έναν από αυτούς η 32χρονη τον γνώρισε μέσω του Facebook και η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε ερωτική σχέση. Ομως, ο εφιάλτης της ξεκίνησε όταν ο 50χρονος της σύστησε δύο φίλους του.

Η μεταξύ τους ερωτική πράξη καταγράφηκε σε βίντεο και στη συνέχεια την απειλούσαν ότι θα τη δημοσιεύσουν στο διαδίκτυο και την εξανάγκαζαν σε ομαδικά όργια.

Να σας θυμήσουμε επίσης άλλη μια Καταγγελία σοκ 13χρονης από τη Ρόδο: "Ο γυμνασιάρχης με ρώτησε τι χρώμα εσώρουχο φοράω και..."

«Η γυναίκα αυτή είναι ένα βασανισμένο πλάσμα και έχει υποστεί μία απίστευτη ταλαιπωρία, εξαναγκάστηκε σε μία συμπεριφορά που δεν ήθελε, είναι θύμα εκβίασης», δήλωσε η δικηγόρος της Άννα Παναγοπούλου.

Οι άνδρες τη βιντεοσκοπούσαν 4-5 φορές τον μήνα, χρησιμοποιώντας μάλιστα και επαγγελματική κάμερα. Ο 50χρονος την παρακολουθούσε και απειλούσε πως θα κάνει κακό στην οικογένειά της, σύμφωνα με την καταγγελία της.

Η 32χρονη έντρομη διαπίστωσε ότι πρωταγωνιστούσε σε δύο «ροζ» βίντεο που είχαν ανέβει στο διαδίκτυο.

Στις καταθέσεις τους, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας, οι τρεις Ροδίτες αρνήθηκαν τις κατηγορίες.

Έγκλημα στη Ρόδο: Εριστικός ο 21χρονος που κατηγορείται για τον θάνατο της Ελένης Τοπαλούδη έκανε ''αστειάκια'' στην ανακρίτρια!

Η εριστική συμπεριφορά του 21χρονου από τη Ρόδο που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη άφησε αναυδη την ανακρίτρια Γρεβενών, αφού εκίνος είχε την διάθεση να αστειευτεί με την υπόθεση.

«Επιτέλους ελεύθερος!», αναφώνησε, όπως μετέδωσε ο Ant1, σαστίζοντας την ανακρίτρια, η οποία ρώτησε: «Τι εννοείτε;».
«Αποφυλακίζομαι, τι δεν αποφυλακίζομαι;», αστειεύτηκε ο κατηγορούμενος και η ανακρίτρια του απάντησε: «Οχι, για ανάκριση βρίσκεστε εδώ!».
Ο 21χρονος δεν σταμάτησε εκεί το «αστείο» του και συνέχισε: «Α, και εγώ νόμιζα ότι αποφυλακίζομαι!».

Ο Ροδίτης αρνήθηκε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση χωρίς την παρουσία συνηγόρου και η οικογένειά του όρισε νέο δικηγόρο, ο οποίος αναμένεται να μεταβεί στα Γρεβενά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις.Από τις έρευνες στους δύο υπολογιστές της Ελένης Τοπαλούδη δεν βρέθηκαν αξιόλογα ευρήματα και έτσι το «βάρος» ρίχνεται στα κινητά τηλέφωνα των δραστών. Οι αρχές, ακόμη, αναμένουν την απάντηση της εταιρείας Facebook στο αίτημα άρσης των απορρήτων των προσωπικών λογαριασμών των δύο κατηγορουμένων και της Ελένης.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share