Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε νεκρός στα αζήτητα άνδρας που αγνοούνταν!

Τραγική κατάληξη!

31 Μαρτίου 2019 09:51
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε νεκρός στα αζήτητα άνδρας που αγνοούνταν!

Μια μέρα μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του από το Silver Alert, βρέθηκε νεκρός ο άνδρας που είχε εξαφανιστεί από την περιοχή της Θεσσαλονίκης

Γιατρός του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης αναγνώρισε στην αφίσα αναζήτησης της Γραμμής Ζωής, τα χαρακτηριστικά ενός ηλικιωμένου που είχε μεταφερθεί νεκρός εκεί πριν από λίγες μέρες και η σορός του φυλάσσονταν ως αγνώστων στοιχείων…

Ο Αποστόλ Χαντζίεφ 67 χρόνων με καταγωγή από τη Βουλγαρία, είχε χαθεί όταν έφυγε από το σπίτι του όπου έμενε μόνος του, το πρωί της Τρίτης 5 Μαρτίου.

Οι συγγενείς του που ήρθαν από την πατρίδα του για να τον αναζητήσουν, δήλωσαν την εξαφάνιση του αρκετές μέρες αργότερα.

Ο ηλικιωμένος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Να υπενθυμίσουμε ότι βγήκαν στο φως της δημοσιότητας νέα ντοκουμέντα για την υπόθεση και τον θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας στο Αιγάλεω!

Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Κατέληξε ο 22χρονος που είχε εντοπιστεί τραυματισμένος!

Την τελευταία πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων άφησε ο νεαρός άνδρας που είχε τραυματιστεί σοβαρά στην παραλιακή Λεωφόρο του Ρεθύμνου.

Ο 22χρονος νεαρός είχε εντοπιστεί από περαστικούς να κείτεται αιμόφυρτος στο δρόμο επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου.

Έφερε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο Χανίων προκειμένου να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ.

Να σας θυμήσουμε οτι έφυγε απο την ζωή πασίγνωστος ηθοποιός!

Το απίστευτο περιστατικό είχε σημειωθεί στις 11 Μαρτίου ενώ λίγα μέτρα πιο κάτω από το σημείο που βρέθηκε ο 22χρονος, είχε εντοπιστεί τραυματισμένος ένας ακόμη νεαρός ο οποίος έφερε ελαφρά τραύματα.

Την προανάκριση είχε αναλάβει το λιμεναρχείο Ρεθύμνου.

Μέχρι σήμερα οι λιμενικές αρχές δεν έχουν καταφέρει να βρουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην ταυτότητα του δράστη ή των δραστών.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share