Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Λάρισα: Γάτα προκάλεσε... μπλακ άουτ στο κέντρο!

Το είδαμε κι αυτό!

29 Μαρτίου 2019 22:00
Λάρισα: Γάτα προκάλεσε... μπλακ άουτ στο κέντρο!

Ένα τετράποδο φέρεται να ήταν η αιτία της ολιγόλεπτης διακοπής ρεύματος το πρωί της Παρασκευής σε τμήμα του κέντρου της Λάρισας.

Σύμφωνα με συνδικαλιστή του ΔΕΔΔΗΕ, «το πρόβλημα δημιουργήθηκε στον υποσταθμό της ΔΕΗ που βρίσκεται στο Λιβαδάκι. Εκεί μία γάτα μπήκε ανάμεσα στις μπάρες όπου βρίσκονται οι ασφάλειες του υποσταθμού, με αποτέλεσμα να προκληθεί βραχυκύκλωμα και διακοπή στην ηλεκτροδότηση».

Η γάτα δυστυχώς δεν κατάφερε να γλιτώσει από το βραχυκύκλωμα των χιλιάδων βολτ.

Τρίκαλα: Κρατούμενος επιτέθηκε σε σωφρονιστικό υπάλληλο στις φυλακές!

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr το περιστατικό συνέβη την Τρίτη όταν ο κρατούμενος σε έξαλλη κατάσταση προκάλεσε ζημιές στο χώρο του ιατρείου των φυλακών Τρικάλων.

Σωφρονιστικός υπάλληλος μπήκε στο χώρο για να τον ηρεμήσει, δέχθηκε ωστόσο ο ίδιος την επίθεση τουκρατουμένου, ο οποίος τον γρονθοκόπησε άγρια. Ακινητοποιήθηκε με την παρέμβαση των υπολοίπων σωφρονιστικών υπαλλήλων, ενώ ο συνάδελφός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Να σας θυμήσουμε οτι στις Φυλακές Κορυδαλλού: Κρατούμενοι κάνουν γλέντια με ποτά και λεφτά και κάνουν ζωντανή μετάδοση!

Το Δ.Σ. της Ένωσης Υπαλλήλων Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε και υπογράφουν ο πρόεδρος Νίκος Μαρδάνης και ο γ.γ. Νίκος Μπρέντας καταγγέλλει το γεγονός και κάθε μορφή βίας σημειώνοντας ότι το προσωπικό «θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και επαγγελματισμό τη δουλειά του». Καλεί δε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του προσωπικού από κάθε μορφή βίας.

Λάρισα: Ξυλοδαρμό από αλλοδαπό κρατούμενο στις φυλακές καταγγέλλουν σωφρονιστικοί υπάλληλοι!

Περιστατικό επίθεσης από αλλοδαπό κρατούμενο σε δύο υπαρχιφύλακες στο κατάστημα κράτησης στη Λάρισα καταγγέλει, με σημερινή ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας, ζητώντας συνάντηση με τον υπουργό Δικαιοσύνης. Επίσης στις φυλακές Κορυδαλλού πέθανε από ανακοπή καρδιας κρατούμενος

«Δύο συνάδελφοί μας Υπαρχιφύλακες, γρονθοκοπήθηκαν άγρια στο πρόσωπο και στο σώμα από αλλοδαπό κρατούμενο κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Βία, δολοφονίες, συμπλοκές, ναρκωτικά και θάνατοι κρατουμένων. Αυτά αποτελούν το εβδομαδιαίο πλέον δελτίο συμβάντων των Ελληνικών Φυλακών και είναι η τραγική πραγματικότητα-ζούγκλα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά ως εργαζόμενοι, εντελώς εγκαταλελειμμένοι και παρατημένοι», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Η Ομοσπονδία καταγγέλλει το περιστατικό ξυλοδαρμού ενώ εύχεται περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στους δύο σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share