Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Xανιά: Άνδρας πυροβόλησε εν ψυχρώ 57χρονο!

Οι άνδρες της Ασφαλείας εξαπέλυσαν αμέσως ανθρωποκυνηγητό!

29 Μαρτίου 2019 12:34
Xανιά: Άνδρας πυροβόλησε εν ψυχρώ 57χρονο!

Αιματηρή κατάληξη είχε η έντονη λογομαχία που ξέσπασε για άγνωστους λόγους ανάμεσα σε δυο Έλληνες στην περιοχή της Πελεκαπίνας στα Χανιά, καθώς ο ένας έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε εν ψυχρώ τον άλλον τραυματίζοντάς τον, ευτυχώς ελαφρά, ενώ μετά έσπευσε να εξαφανιστεί.

Να σας θυμήσουμε οτι στην Ζάκυνθο: Πυροβολισμοί έξω από τα δικαστήρια – Συλλήψεις και τραυματισμοί!

Πρωταγωνιστές του καυγά, που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης, ήταν ο 50χρονος «πιστολέρο» και το 57χρονο θύμα του που δέχθηκε μια σφαίρα στο πόδι με αποτέλεσμα να μεταφερθεί αιμόφυρτος στο νοσοκομείο της πόλης, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του. Οι άνδρες της Ασφαλείας εξαπέλυσαν αμέσως ανθρωποκυνηγητό για να συλλάβουν τον δράστη.

Ο 50χρονος εντοπίστηκε, τελικά, το πρωί της Πέμπτης, συνελήφθη και σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκε το πιστόλι με φυσίγγια στον γεμιστήρα του, που κατασχέθηκε και εστάλη για βαλλιστική εξέταση. Ο 50χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων που του άσκησε δίωξη για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο άνδρας μετά απο πυροβολισμό!

Συναγερμός στη Μακρυνεία μετά από πληροφορίες για πυροβολισμό!
Στο Ζευγαράκι Μακρυνείας του δήμου Αγρινίου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα τουΕΚΑΒ.

Nα σας θυμήσουμε οτι πριν από λίγες ώρες Άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Αγρίνιο!

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, υπήρξαν πληροφορίες για πυροβολισμό και τραυματισμό άνδρα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για 58χρονο που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share