Κρήτη: Απίστευτη κακοκαιρία- Δυο πτήσεις προς Ηράκλειο επέστρεψαν στην Αθήνα!

Προβλήματα στις αεροπορικές αλλά και ακτοπλοϊκές συνδέσεις από και προς το Ηράκλειο έχουν προκαλέσει οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν από χθες το βράδυ.
Δύο πτήσεις από την Αθήνα, που ήταν προγραμματισμένο να προσγειωθούν το πρωί στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου, τελικά, δεν κατάφεραν να προσγειωθούν και επέστρεψαν στην Αθήνα.
Να σας θυμήσουμε οτι Κανονικά θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια στη γραμμή Ζακύνθου-Κυλλήνης!
Επίσης, σε ισχύ βρίσκεται από χθες απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Ηρακλείου.
Η ένταση των ανέμων φτάνει μέχρι τους 35-40 κόμβους.
Kαιρός: Τεράστια κύματα σκέπασαν το ενέτικο λιμάνι στα Χανία!
Γιγάντια κύματα έπληξαν το λιμάνι των Χανίων σκεπάζοντας το δρόμο και φτάνοντας μέχρι και τα καταστήματα και τις καφετέριες.
Σύμφωνα με το neakriti.gr το παραλιακό μέτωπο είναι αδιάβατο για τους πεζούς καθώς ο κυματισμός είναι πολύ υψηλός και «σκεπάζει» όπως σε κάθε κακοκαιρία το δρόμο.
Να σας θυμήσουμε το Έκτακτο δελτίο καιρού: Κρύο, καταιγίδες, χιόνια,ανέμους μεγάλη επιδείνωση!
Οι μετεωρολόγοι είχαν προειδοποιήσει τον υψηλό κυματισμό και τους πολύ ισχυρούς ανέμους που πλήττουν ιδιαίτερα τη δυτική Κρήτη. Εκτός από το ενετικό λιμάνι που θα πρέπει να αποφεύγεται, προειδοποιήσεις υπάρχουν από τα τμήματα Πολιτικής Προστασίας για όλα τα ρέματα, χειμάρρους ποταμούς.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr.






0 ΣΧΟΛΙΑ