Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε ο Πέτρος Σκλαβενίτης σε ηλικία 27 ετών!

Τραγική είδηση!

28 Μαρτίου 2019 09:54
Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε ο Πέτρος Σκλαβενίτης σε ηλικία 27 ετών!

Θρήνος στην Βάρδα, στον Πύργο, αλλά και στην Πάτρα για τον θάνατο ενός νέου παιδιού που έφυγε από την ζωή το βράδυ της Δευτέρας, λίγες ώρες μετά τραγωδία χτύπησε και πασίγνωστο Έλληνα δημοσιογράφο!

Ο 27χρονος Πέτρος Σκλαβενίτης έφυγε από την ζωή μετά από ασθένεια που είχε, έχοντας δώσει μία γενναία μάχη για πάνω από ένα χρόνο. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε την θλίψη στην Βάρδα, από όπου ήταν η καταγωγή του.

Η οικογένεια του διατηρεί στην Βάρδα τουριστικό γραφείο και ο Πέτρος Σκλαβενίτης ήταν γνωστός σε αρκετό κόσμο, καθώς οδηγούσε πολλές φορές τα λεωφορεία της εταιρείας του, ενώ είχε ιδιαίτερη αγάπη στον Παναθηναϊκό του οποίου ήταν οπαδός.

Θλίψη στην ελληνική τηλεόραση: Πέθανε ξαφνικά ο Παντελής Γαλάνης!

Συντετριμμένη εμφανίστηκε η Ζήνα Κουτσελίνη κατά την διάρκεια της εκπομπής της Τρίτης, όταν και ανακοίνωσε τον θάνατο ενός καλού της συνεργάτη! Λίγες ώρες μετά την περιπέτεια που είχε η ίδια με το ΕΣΡ!

Συγκεκριμένα "έφυγε" από τη ζωή ένας από τους πρώην εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού Mega. Τελευταία, ανήκε στο δυναμικό του Star. Για τον θάνατό του μίλησε και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η Ζήνα Κουτσελίνη.

Πρόκειται για τον μοντέρ Παντελή Γαλάνη, ο οποίος απεβίωσε σύμφωνα με ανάρτηση του γνωστού εικονολήπτη Μανώλη Τρίκα στο Facebook.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share