Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020

Κίνδυνος από τα κουνούπια και τις σκνίπες στην Χαλκίδα

Τι συνέβη;

27 Μαρτίου 2019 15:26
Κίνδυνος από τα κουνούπια και τις σκνίπες στην Χαλκίδα

Πλημμυρισμένα παραμένουν πολλά χωριά στην Χαλκίδα, από το μέσα Γενάρη. Μετά από τις ισχυρές βροχοπτώσεις του Ιανουαρίου, πολλοί οικισμοί πλημμύρισαν και ακόμα τα νερά δεν έχουν υποχωρήσει.

Σαν να μην έφταναν τα νερά που κυριολεκτικά έχουν «πνίξει» του κατοίκους των οικισμών, τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν και τα κουνούπια και τις σκνίπες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους, καθώς ο τόπος ευνοεί την αναπαραγωγή τους.

Όπως δηλώνουν οι κάτοικοι, ζητούν βοήθεια εδώ και τρεις μήνες, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν δει κάποια ουσιαστική παρέμβαση.

Για το τεράστιο αυτό πρόβλημα αναμένεται να συνεδριάσει σήμερα το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο Χαλκίδας.


Χαλκίδα: Χιλιάδες λαθραία τσιγάρα μετέφερε 50χρονος!

Τα είχε κρύψει στο πορτπαγκάζ!

Χαλκίδα: Χιλιάδες λαθραία τσιγάρα μετέφερε 50χρονος!

Ο αλλοδαπός δράστης είχε κρύψει στο πορτπαγκάζ 2.470 ακέτα τσιγάρων!

Μπλόκο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 50χρονος αλλοδαπός έκαναν στην Χαλκίδα οι άνδρες της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου, μετά από πληροφορίες ότι μεταφέρει λαθραία καπνικά είδη οι οποίες αποδείχθηκαν βάσιμες.

Μόλις άνοιξαν το πορτ μπαγκάζ του οχήματος, βρήκαν μέσα πέντε χάρτινες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν 2.470 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν για να παραδοθούν στο Τελωνείο για τον υπολογισμό των αναλογούντων φόρων και δασμών. Επίσης, κατασχέθηκε το όχημα του αλλοδαπού που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας και του ασκήθηκε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

undefined

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share