Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Καταζητούμενος απο τις Γαλλικές αρχές συνελήφθη στον Έβρο!

Σε βάρος του έχει εκδοθεί από τις αρχές της Γαλλίας Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης!

27 Μαρτίου 2019 13:33
Καταζητούμενος απο τις Γαλλικές αρχές συνελήφθη στον Έβρο!

Να φύγει από την Ελλάδα επιχείρησε ένας 42χρονος αλλοδαπός ο οποίος εμφανίστηκε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Κήπων στον Έβρο, αλλά το ταξίδι του τελείωσε εκεί, καθώς οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου διαπίστωσαν ότι είναι καταζητούμενος στη Γαλλία.

Συγκεκριμένα, κατά τον έλεγχο των στοιχείων του διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του έχει εκδοθεί από τις αρχές της Γαλλίας Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για διευκόλυνση παράνομης μετανάστευσης κι έτσι συνελήφθη. Ο 42χρονος μπαραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Θράκης, ο οποίος δρομολόγησε την διαδικασία για την έκδοσή του στη Γαλλία.

Να σας θυμήσουμε ένα ακόμη πρόσφατο περιστατικό στον Έβρο: 21χρονος οδηγούσε οπλησμένος και χωρίς δίπλωμα!

Αλλά και στην Κάλυμνο, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 30χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί από την ανακρίτριας Πρωτοδικών Κω ένταλμα για υπόθεση ναρκωτικών που εκκρεμούσε. Σε εκτέλεσή του, οδηγήθηκε στην Κω για να απολογηθεί.

Καστοριά:Βαρυποινίτης κακοποιός κυκλοφορούσε ελεύθερος!

Αναζητούσε τρόπο να φύγει από την Ελλάδα για να μην εκτίσει την βαριά ποινή που εκκρεμούσε σε βάρος του, ένας 34χρονος αλλοδαπός μέλος συμμορίας που εμπλέκεται σε ληστείες και κλοπές, όμωςσυνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης στην Καστοριά από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε.

Σε βάρος του φυγόποινου εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης του ανακριτή του 23ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών για ληστεία και καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για ληστεία, διακεκριμένες κλοπές και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 23 ετών και έξι μηνών και χρηματική ποινή 2.000 ευρώ.

Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share