Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κέρκυρα: Μεθυσμένος θαμώνας έβγαλε μαχαίρι σε μπαρ και απείλησε τον σερβιτόρο!

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι υπόλοιποι υπάλληλοι του καταστήματος!

27 Μαρτίου 2019 10:54
Κέρκυρα: Μεθυσμένος θαμώνας έβγαλε μαχαίρι σε μπαρ και απείλησε τον σερβιτόρο!

Στιγμές τρόμου έζησαν οι θαμώνες σε ένα στη βόρεια Κέρκυρα το βράδυ της Κυριακής, όταν ένας μεθυσμένος έβγαλε μαχαίρι και απείλησε τον 30χρονο σερβιτόρο επειδή του ζήτησε να σταματήσει να παρενοχλεί μία παρέα κοριτσιών!

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι υπόλοιποι υπάλληλοι του καταστήματος, οι οποίοι κατάφεραν να βγάλουν έξω από το μπαρ τον 49χρονο Έλληνα. Όμως, εκείνος δεν το έβαλε κάτω και εξακολούθησε να τους απειλεί, με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια. Ωστόσο, είχαν ήδη ειδοποιηθεί αστυνομικοί, οι οποίοι τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Καρουσάδων.

Να σας θυμήσουμε άλλο ένα περιστατικό στα Καμένα Βούρλα: 42χρονος οδηγούσε μεθυσμένος και με στρατιωτικό μαχαίρι!

Σε βάρος του 49χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας. Αφού του ασκήθηκε δίωξη, προσήχθη στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία και θα απολογηθεί σήμερα.

Απίστευτο: Υπάλληλος βγάζει νοκ άουτ μεθυσμένο πελάτη!

Ενα μάθημα που θα του μείνει... αξέχαστο, πήρε ένας προκλητικός πελάτης ενός μάρκετ στη Ρωσία.

Στο βίντεο εικονίζεται ο εν λόγω πελάτης να επιτίθεται σε έναν άλλο... μεθυσμένο που περίμενε στην ουρά και να τον χτυπά στο τραπέζι.

Οταν, ωστόσο, έδειξε να κινείται επιθετικά προς το μέρος της, εκείνη με μια γροθιά - «αστραπή» τον... ξάπλωσε στο έδαφος!

Αμέσως μετά, η υπάλληλος εμφανίζεται να επιστρέφει στο πόστο της, με τον πρώτο άνδρα που δέχθηκε την επίθεση του «νταή» να της σφίγγει το χέρι.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share