Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ρόδος: Aδιανόητο- Πεθερός μαχαίρωσε τον γαμπρό του!

Αμέσως μετά ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμά του, όπου είχε και καραμπίνα!

27 Μαρτίου 2019 09:54
Ρόδος: Aδιανόητο- Πεθερός μαχαίρωσε τον γαμπρό του!

Αναστάτωση επικράτησε τη νύχτα σε μια γειτονιά στη Ρόδο, όπου ξέσπασε οικογενειακός καβγάς μεταξύ πεθερού και γαμπρού ο οποίος βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του. Ο πρώτος μαχαίρωσε τον δεύτερο και ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμά του.

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Τρίτης, όταν ο νεαρός άνδρας πήγε να παραλάβει τα παιδιά του από την σύζυγό του που πλέον κατοικεί στο πατρικό της. Ο πατέρας της άρχισε να διαπληκτίζεται με τον γαμπρό του και ξαφνικά άρπαξε ένα μαχαίρι και τον τραυμάτισε στο πόδι.

Να σας θυμήσουμε ένα αδιανόητο περιστατικό στη Μαγνησία:Μαχαίρωσε τον γιό του πάνω σε καβγά!

Πανικόβλητος ο τραυματίας, βγήκε στο δρόμο καλώντας σε βοήθεια και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι το τραύμα δεν ήταν σοβαρό. Στο σπίτι έφτασαν αστυνομικοί που απέκλεισαν την περιοχή και προσπάθησαν να συλλάβουν τον δράστη. Όμως, εκείνος κλειδώθηκε στο διαμέρισμα και παρέμεινε μέσα σε έξαλλη κατάσταση.

Στο σημείο έσπευσαν διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ., που προσπαθούσαν επί ώρες να τον πείσουν να παραδοθεί, ενώ η υπόλοιπη οικογένεια και κυρίως τα παιδιά φυγαδεύτηκαν από το σπίτι για να μην κινδυνεύσουν καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες ταμπουρωμένος κρατούσε και κυνηγετικό όπλο.

Απίστευτη εξέλιξη: 75 χρονη μαχαίρωσε 7 χρόνο αγοράκι και το σκότωσε!

Ένας 7χρονος μαθητής δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι μέσα στη μέση του δρόμου, στη Βασιλεία, ενώ επέστρεφε από το σχολείο του, από μια 75χρονη γυναίκα η οποία παραδόθηκε στην αστυνομία.

Το παιδί γύριζε με τα πόδια, μόνο του, από το σχολείο στο σπίτι όταν του επιτέθηκε η γυναίκα, γύρω στις 12.45 το μεσημέρι, τοπική ώρα.

Μια δασκάλα που περνούσε από την περιοχή με το ποδήλατό της, το εντόπισε λίγο αργότερα βαριά τραυματισμένο και κάλεσε αμέσως τις πρώτες βοήθειες, όμως το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Λίγη ώρα αργότερα, μια γυναίκα ηλικίας 75 ετών παρουσιάστηκε στην αστυνομία και ομολόγησε ότι μαχαίρωσε το παιδί, χωρίς να εξηγήσει τους λόγους της πράξης της.

Η γυναίκα συνελήφθη και οι αστυνομικοί ερευνούν ποια σχέση ή ποιες διαφορές μπορεί να είχε με την οικογένεια του 7χρονου.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share