Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κομοτηνή: Μαχαίρωσαν και λήστεψαν επιχειρηματία!

«Χτενίζουν» την Κομοτηνή οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν τους δυο κακοποιούς!

27 Μαρτίου 2019 09:44
Κομοτηνή: Μαχαίρωσαν και λήστεψαν επιχειρηματία!

Έστησαν ενέδρα σε έναν 38χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος εστίασης στην Κομοτηνή ,την στιγμή που έμπαινε στην είσοδο της πολυκατοικίας του, τα ξημερώματα της Τρίτης, και τον τραυμάτισαν για να τον ληστέψουν.

Οι δύο δράστες, που φορούσαν κουκούλες full face, ήξεραν προφανώς το ωράριο του επιχειρηματία και καραδοκούσαν κοντά στην κεντρική είσοδο, στις 3.30΄ τα ξημερώματα. Μόλις έφτασε, του επιτέθηκαν, τον γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι στο πόδι για να αρπάξουν τις εισπράξεις του καταστήματος που ήταν περίπου 2.000 ευρώ!

Να σας θυμήσουμε ένα περιστατικό ληστείας που συνέβη στο Αγρίνιο: Ξυλοκόπησε την σύντροφο του για να την ληστέψει!

Αμέσως μετά, διέφυγαν τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ ο 38χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που διενεργούν έρευνες για τη σύλληψη των δύο αγνώστων, προσπαθούν να εξασφαλίσουν πλάνα από κάμερες ασφαλείας της ευρύτερης περιοχής.

Θρίλερ στο Ναύπλιο: Λήστεψαν πρακτορείο του ΟΠΑΠ που ήταν γεμάτο κόσμο!

Η υπάλληλος που εκείνη την ώρα εργαζόταν στο πρακτορείο, στο Ναύπλιο, προσπαθεί να συνέλθει από τις εικόνες που έζησε…

Όλα συνέβησαν τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου (23-03-2019) δυο άντρες με μηχανή μεγάλου κυβισμού και φορώντας κράνη σταμάτησαν έξω από το πρακτορείο του ΟΠΑΠ επί της οδού Μπουμπουλίνας στο Ναύπλιο.

Ο ένας εισέβαλε μέσα στο πρακτορείο και προτάσσοντας το όπλο πιθανόν αυτόματο απέσπασε από την υπάλληλο περίπου 1.000 ευρώ.

Αμέσως μετά ανέβηκε στην μηχανή και διέφυγε με τον συνεργό του προς άγνωστη κατεύθυνση. Από την ομιλία του πιθανολογούν πως πρόκειται για Έλληνα.

Η Αστυνομία συνεχίζει την αναζήτηση των δραστών. Χαρακτηριστικό του θράσους των ληστών είναι πως εκείνη την ώρα υπήρχε πλήθος ανθρώπων που κυκλοφορούσαν στην πόλη και βέβαια κι έξω από το πρακτορείο.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share