Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019

Έγκλημα στην Κόρινθο: Στο ανακριτή την Πέμπτη ο 35χρονος κάτω από δρακόντεια μέτρα!

Την υπεράσπιση του 35χρονου ανέλαβε ο ποινικολόγος Αλέξης Κουγιας

26 Μαρτίου 2019 15:28
Έγκλημα στην Κόρινθο: Στο ανακριτή την Πέμπτη ο 35χρονος κάτω από δρακόντεια μέτρα!

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μετήχθη το μεσημέρι ενώπιον του εισαγγελέα στην Κόρινθο, ο 35χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον 52χρονο ρομά, ο οποίος μαζί με άλλους ομοφύλους του επιχείρησε να κλέψει κότες από το κτήμα του 35χρονου.
Νωρίτερα, είχε επικρατήσει ένταση έξω από τα δικαστήρια, καθώς συγγενείς του θύματος είχαν επιτεθεί σε φίλους και συγγενείς του δράστη, ενώ η αστυνομία έκανε και χρήση χημικών για να απωθήσει τους συγκεντρωμένους.

Την υπεράσπιση του 35χρονου ανέλαβε ο ποινικολόγος Αλέξης Κουγιας, ο οποίος αναφερόμενος στην υπόθεση του 35χρονου τόνισε ότι πρόκειται για έναν ήρεμο άνθρωπο, με λευκό ποινικό μητρώο, ο οποίος δεν είχε απασχολήσει ποτέ ξανά στο παρελθόν τις Αρχές. Σημείωσε μάλιστα ότι η πράξη του αυτή δείχνει το μεγάλο πρόβλημα της έλλειψης αστυνόμευσης στα χρόνια της οικονομικής κρίσης.

Στο ανακριτή την Πέμπτη ο 35χρονος
Αναφερόμενος στην μεταφορά του πτώματος σε λατομείο που βρισκόταν κοντά στο σημείο του εγκλήματος και στο κατά πόσο αυτή η ενέργεια του δράστη θα επιβαρύνει την ποινή του, ο ίδιος δήλωσε ότι αυτή η ενέργεια θα κριθεί σε δεύτερο στάδιο, καθώς αυτή την στιγμή το Δικαστήριο και Εισαγγελέας θα εξετάσουν τα αίτια τα οποία όπλισαν το χέρι του δράστη, αλλά και στις ενέργειες που έκανε ο ίδιος πριν δολοφονήσει τον επίδοξο ληστή.
Μάλιστα, έκανε λόγο για πάνω από 2 δράστες και συγκεκριμένα ανέφερε ότι στο σύνολό τους ήταν 5 άτομα, πράγματι επιβεβαίωσε ότι οι επίδοξοι ληστές ήταν οπλισμένοι ενώ υπήρχε και μαχαίρι.

''Μπήκαν δυο φορές την ίδια μέρα για να κλέψουν'' αναφέρει η σύζυγος του 35χρονου όπου πυροβόλησε θανάσιμα τον διαρρήκτη!

Οργισμένοι Ρομά πολιόρκησαν το το δικαστικό μέγαρο της Κορίνθου κι επιχείρησαν να λιντσάρουν τον 35χρονο που σκότωσε τον 52χρονο Ρομά. Έγκλημα στην Κόρινθο: Τον πυροβόλησε, τον σκότωσε και πέταξε το πτώμα σε λατομείο
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει το κτίριο, όμως οι Ρομά κατάφεραν κι έφτασαν μέχρι την είσοδο. Από την άλλη, υπήρχαν συγκεντρωμένοι κάτοικοι του Σολωμού Κορινθίας, οι οποίοι τάσσονται στο πλευρό του 35χρονου, που πυροβόλησε και σκότωσε τον 52χρονο Ρομά.

''Ζητάμε δικαιοσύνη από το κράτος'' Είναι τα λόγια που είπε ο γιος του θύματος στην επομπή ''Μαζί σου'' της Τατιάνας Στεφανίδου.
''Μπήκαν δυο φορές την ίδια μέρα για να κλέψουν'' υποστηρίζει από την άλλη πλευρά η σύζυγος του κατηγορουμένου όπου πυροβόλησε θανάσιμα τον επίδοξο διαρρήκτη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα θέματα που αφορούν το έγκλημα στο Athensmagazine.gr.

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share