Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Βόλο: Πατέρας έστειλε στο νοσοκομείο την κόρη του

Τι συνέβη;

26 Μαρτίου 2019 12:24
Τραγωδία στο Βόλο: Πατέρας έστειλε στο νοσοκομείο την κόρη του

Έδειρε την 16χρονη κόρη του μέχρι λιποθυμίας. Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία μετά το απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, προχώρησαν τα ξημερώματα της Τρίτης στη σύλληψη ενός 48χρονου άνδρα, ο οποίος φέρεται να βιαιοπραγούσε σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Σύμφωνα με το e-thessalia, το άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο 48χρονος χτύπησε τη 16χρονη κόρη του στο πρόσωπο και στον αυχένα με τα χέρια του, προκαλώντας της σωματικές βλάβες. Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η ανήλικη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Βόλου.

Ο 48χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη στις 3 τα ξημερώματα, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.



Ζάκυνθος: Πτώμα νεαρού άνδρα βρέθηκε σε παραλία!

Δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια!

Στη Ζάκυνθο βρέθηκε νεκρός νεαρός άνδρας σε παραλία, μέχρις στιγμής είναι άγνωστα τα αίτια θανάτου του!

Νεκρός εντοπίστηκε στην παραλία Καμίνια Ζακύνθου ένας νεαρός άνδρας άγνωστων στοιχείων.

Το πτώμα βρήκαν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι ειδοποίησαν το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.

Ο άτυχος άνδρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση για το περιστατικό, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Μεγάλη τραγωδία βρήκε την Τήνο όταν νεογέννητο έχασε την ζωή του!

Τραγωδία στην Αίγινα: Nεκρά δύο αγόρια!

Δύο νέοι άνθρωποι κάτοικοι Αίγινας, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανάκι, έχασαν την ζωή τους σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το aeginaportal.gr, το Κέντρο Υγείας Αίγινας δέχθηκε κλήση περίπου στις 7 σήμερα το πρωί για ένα τροχαίο που συνέβη στην περιοχή του Μαραθώνα.

Πιο συγκεκριμένα, το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν οι δύο νέοι, προσέκρουσε άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, πάνω στις προστατευτικές μπάρες στην γέφυρα της εκβολής του Βιρού, από την πλευρά που βρίσκεται προς την χερσαία ζώνη.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share