Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Γύθειο: Συνέλαβαν ζευγάρι για ηρωίνη και αρχαία!

Τι βρήκαν στο σπίτι τους;

25 Μαρτίου 2019 21:05
Γύθειο: Συνέλαβαν ζευγάρι για ηρωίνη και αρχαία!

Στο Γύθειο συνέλαβαν ζευγάρι για ηρωίνη και αρχαία! Αμφορέα των Ύστερων Ρωμαϊκών χρόνων βρήκαν οι Αρχές μέσα στο σπίτι τους!

Παρακολουθούσαν μια 57χρονη Ελληνίδα οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος στο Γύθειο Λακωνίας, καθώς είχαν πληροφορίες ότι διακινούσε «σκληρά» ναρκωτικά, αλλά μετά τη σύλληψη της ίδιας και του συζύγου της ήρθαν στο φως και άλλα μυστικά τους.

Στην κατοχή της γυναίκας, βρήκαν ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους 42,2 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε και της πέρασαν χειροπέδες. Όταν έκαναν έρευνα στο σπίτι όπου κατοικεί με τον 60χρονο σύζυγό της, ανακάλυψαν ακόμη ένα λαιμό αμφορέα που εξετάστηκε από αρχαιολόγο και κρίθηκε ότι εμπίπτει στις προστατευτικές διατάξεις της νομοθεσίας, καθώς χρονολογείται στους Ύστερους Ρωμαϊκούς χρόνους.

Δείτε τι έγινε όταν στην Κύπρο δυο άτομα έψαχναν ναυάγιο με αρχαιότητες!

Επιπλέον, στην κατοχή τους ζευγαριού κατασχέθηκαν τέσσερις κροτίδες, τρία ναρκωτικά χάπια και δυο κινητά και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, ο οποίος άσκησε δίωξη σε βάρος τους διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις των νόμων περί ειδών πυροτεχνίας και περί προστασίας αρχαιοτήτων. Η έρευνα συνεχίζεται, για να εξακριβωθεί πως βρέθηκε το αρχαίο αντικείμενο στην κατοχή του ζευγαριού και από πού προέρχεται.

Μεγάλη τραγωδία βρήκε την Τήνο όταν νεογέννητο έχασε την ζωή του!

Ζάκυνθος: Πτώμα νεαρού άνδρα βρέθηκε σε παραλία!

Στη Ζάκυνθο βρέθηκε νεκρός νεαρός άνδρας σε παραλία, μέχρις στιγμής είναι άγνωστα τα αίτια θανάτου του!

Νεκρός εντοπίστηκε στην παραλία Καμίνια Ζακύνθου ένας νεαρός άνδρας άγνωστων στοιχείων.

Το πτώμα βρήκαν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι ειδοποίησαν το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.

Ο άτυχος άνδρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση για το περιστατικό, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share