Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σέρρες: «Να πάτε να πληρωθείτε από τον Ζάεφ»! - Αυτά άκουσε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ!

Έντονες αποδοκιμασίες!

25 Μαρτίου 2019 14:44
Σέρρες: «Να πάτε να πληρωθείτε από τον Ζάεφ»! - Αυτά άκουσε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ!

Έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες που δέχθηκε η Σερραία βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Σταμπουλή, όταν κλήθηκε να καταθέσει στεφάνι εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. «Να πάτε να πληρωθείτε από τον Ζάεφ» αυτή ήταν η δήλωση που άκουσε από αρκετούς πολίτες η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες!

Αρκετοί πολίτες που βρέθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας, τραγουδούσαν το «Μακεδονία Ξακουστή» και στο άκουσμα της κατάθεσης στεφανιού από την κ. Σταμπουλή, προχώρησαν σε γιουχαΐσματα και αποδοκιμασίες.

«Εδώ είναι πλατεία Ελευθερίας και όχι Βαυαρίας», «η Μακεδονία είναι Ελληνική», αλλά και «να πάτε να πληρωθείτε από τον Ζάεφ» φώναξαν οι πολίτες κατά την διάρκεια της κατάθεση στεφάνων και εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για το Μακεδονικό.

Δείτε την παρότρυνση των πολιτών στη Θεσσαλονίκη να παίξει η μπάντα το «Μακεδονία ξακουστή»!

Θεσσαλονίκη: Δυνατό ήταν το μήνυμα των μαθητών φωνάζοντας συνθήματα για τη Μακεδονία!(video)

Στη Θεσσαλονίκη οι μαθητές έστειλαν το μήνυμά τους φωνάζοντας συνθήματα για τη Μακεδονία στην παρέλαση μπροστά στους επισήμους! Το «Μακεδονία ξακουστή» παιάνιζε η φιλαρμονική και άγημα των Ποντίων προπορεύτηκε στην παρέλαση!

Με συνθήματα για τη Μακεδονία έγινε η παρέλαση μαθητών στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι μαθητές εκπαιδευτηρίων τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή» την ώρα που περνούσαν μπροστά από τους επισήμους.

Σύμφωνα με το seleo.gr που δημοσιεύει και σχετικά βίντεο, μαθητές του 32ου ΓΕΛ της Χαριλάου κατά τη διάρκεια που περνούσαν μπροστά από τους επισήμους, φώναξαν, «Μακεδονία γη ελληνική». Την ίδια ώρα, τα εκπαιδευτήρια Απόστολος Παύλος τραγούδησε το «Μακεδονία Ξακουστή».

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share