Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019

Θεσσαλονίκη: Δυνατό ήταν το μήνυμα των μαθητών φωνάζοντας συνθήματα για τη Μακεδονία!

Όταν περνούσαν μπροστά από τους επισήμους!

25 Μαρτίου 2019 13:26
Θεσσαλονίκη: Δυνατό ήταν το μήνυμα των μαθητών φωνάζοντας συνθήματα για τη Μακεδονία!

Στη Θεσσαλονίκη οι μαθητές έστειλαν το μήνυμά τους φωνάζοντας συνθήματα για τη Μακεδονία στην παρέλαση μπροστά στους επισήμους! Το «Μακεδονία ξακουστή» παιάνιζε η φιλαρμονική και άγημα των Ποντίων προπορεύτηκε στην παρέλαση!

Με συνθήματα για τη Μακεδονία έγινε η παρέλαση μαθητών στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι μαθητές εκπαιδευτηρίων τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή» την ώρα που περνούσαν μπροστά από τους επισήμους.

Σύμφωνα με το seleo.gr που δημοσιεύει και σχετικά βίντεο, μαθητές του 32ου ΓΕΛ της Χαριλάου κατά τη διάρκεια που περνούσαν μπροστά από τους επισήμους, φώναξαν, «Μακεδονία γη ελληνική». Την ίδια ώρα, τα εκπαιδευτήρια Απόστολος Παύλος τραγούδησε το «Μακεδονία Ξακουστή».

Διαβάστε τι έγινε με τον Προκόπη Παυλόπουλο και τον άντρα που προσπάθησε να του επιτεθεί!

Θεσσαλονίκη: Πολίτες παροτρύνουν την μπάντα να παίξει το «Μακεδονία Ξακουστή»! (video)

Πολίτες παροτρύνουν την μπάντα να παίξει το «Μακεδονία Ξακουστή» τραγουδώντας πρώτα αυτοί στη Θεσσαλονίκη! Με σημαίες και εικόνες στα χέρια τραγουδούν το εμβατήριο οι πολίτες στην παρέλαση!

Το "παρών" στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης όπου πρόκειται σε λίγη ώρα να αρχίσει η παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου δίνουν πολίτες, οι οποίοι επιθυμούν να στείλουν μήνυμα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Θεσσαλονίκη

Άνθρωποι κάθε ηλικίας, με ελληνικές σημαίες ακόμη και με εικόνες στα χέρια, συγκεντρώθηκαν αυθόρμητα μπροστά από τον Ιερό Ναό Κυρίλλου και Μεθοδίου, τραγούδησαν το "Μακεδονία Ξακουστή" και φώναξαν συνθήματα για τη Μακεδονία.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share