Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκ στην Εύβοια: 12χρονο παιδί παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Έχει τραυματιστεί σοβαρά...

24 Μαρτίου 2019 11:31
Σοκ στην Εύβοια: 12χρονο παιδί παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα στην Εύβοια, παρέσυρε τον 12χρονο με το ποδήλατο του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», ένας 12χρονος, ο οποίος παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στη περιοχή «Βατώντα» της Νέας Αρτάκης στην Εύβοια, την ώρα που κινούνταν με το ποδήλατό του, σε δρόμο έξω από το σπίτι του.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά μέσα το ατύχημα σημειώθηκε στις 16:00 το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ο 12χρονος έφυγε από το σπίτι του με το ποδήλατο του για να πάει 50 μέτρα πιο πέρα και να παίξει σε παρακείμενη οικία που διαμένει ο φίλος του.

Να υπενθυμίσουμε ότι βρέθηκε νεκρός ο 67χρονος αγνοούμενος, από τη Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο, εκείνη την ώρα έγινε το κακό…

Διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα, παρέσυρε τον 12χρονο με το ποδήλατο του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Ο πατέρας του 12χρονου περιγράφει στο eviazoom.gr:

«Έβγαινε με το ποδήλατο από το σπίτι να πάει στη γειτόνισσα να παίξει με τον φίλο του, και όπως έφυγε πέρασε μία κυρία και το παρέσυρε. Έγινε έξω από το σπίτι μου στα 50 μέτρα πιο κάτω. Άκουσα μία φωνή, φώναζε αυτή «Ανδρέα, Ανδρέα» κοίταξα εγώ γρήγορα εκεί πέρα και βρήκα το παιδί κάτω. Έχει πολλαπλά χτυπήματα, αιματώματα στο κεφάλι. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση…».

Θεσσαλονίκη: Τι γίνεται με την ΕΛΑΣ και τη σύλληψη της 90χρονη;

Στην αποκάλυψη ότι η Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διετάχθη από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ για την υπόθεση της 90χρονης στη Θεσσαλονίκη δεν αφορά τη σύλληψη της ηλικιωμένης και αν έγιναν λάθη στη διαχείριση αλλά μόνο στο ότι υπήρξε βίντεο που δείχνει την κυρία Σουζάνα Ηλιάδου μέσα στο ΑΤ την ώρα της δακτυλοσκόπησης προχώρησε στον ΘΕΜΑ ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Τσαϊρίδης.

«Σε καμία περίπτωση δεν κατηγορούνται οι συνάδελφοί μου ότι έπραξαν λάθος κατά την εκτέλεση του καθήκοντος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσαΐριδης.

«Εσείς μου λέτε για την εικόνα αλλά από εκεί και πέρα οφείλουμε να σκεφτούμε τους συναδέλφους που ενεργούν κατόπιν εντολής και καταγγελιών» είπε αρχικα ο συνδικαλιστής αστυνομικός.

Σύμφωνα με τον ίδιο «δεν είναι λίγες οι φορές που κάθονται αυτοί που καταγγέλλουν και όταν οι συνάδελφοι κάνουν απλά παρατηρήσεις τότε βρίσκονται υπόλογοι».

Ερωτηθείς για το αν ήταν σωστό η 90χρονη να μείνει επί 12 ώρες στο αστυνομικό τμήμα μόνο με λίγο νερό ο κ. Τσαϊρίδης απάντησε ότι «ειδικά στις αστυνομικές υπηρεσίες οι αστυνομικοί τους κρατούμενους, τους προσωρινά κρατούμενους ή όσους προσαγάγονται προσπαθούν να τους έχουν σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση. Δεν βάζουμε τους ανθρώπους σε ένα κελι και αδιαφορούμε για τις συνθήκες που υπάρχουν».

Κατά τον ίδιο, τέλος, γίνονται καθημερινά δεκάδες συλλήψεις στην Αριστοτέλους για παρεμπόριο και τη Ροτόντα για ναρκωτικά «και οδηγούνται στη δικαιοσύνη».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share