Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Eξαφανίστηκε 67χρονος από το νοσοκομείο ''Παπανικολάου''

Έχουν χαθεί τα ίχνη του

23 Μαρτίου 2019 13:40
Θεσσαλονίκη: Eξαφανίστηκε 67χρονος από το νοσοκομείο ''Παπανικολάου''

Αγωνία επικρατεί για την τύχη του 67χρονου Handziev Apostol, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται εδώ και ημέρες.

Τα ίχνη του 67χρονου χάθηκαν στις 5 Μαρτίου 2019 από το νοσοκομείο "Παπανικολάου" στη Θεσσαλονίκη. Η εξαφάνισή του δηλώθηκε στη Γραμμή Ζωής η οποία εξέδωσε χθες ανακοίνωση με την οποία ζητά τη συνδρομή των πολιτών προκειμένου ο 67χρονος να επιστρέψει στους δικούς του. Επίσης δόθηκε τέλος στην εξαφάνιση της μικρής Αλεξάνδρας η οποία βρέθηκε σώα!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν και παντελόνι φόρμας. Όποιος γνωρίζει κάτι που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του αγνοούμενου, μπορεί να επικοινωνήσει με τη "Γραμμή Ζωής, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Στην Ιταλία με τον Αλγερινό σύντροφό της η 16χρονη που αγνοείται από την Θεσσαλονίκη!


Έχει εξαφανιστεί από την περασμένη Τετάρτη!
Από την Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης είναι το κορίτσι που έχει εξαφανιστεί από την περασμένη Τετάρτη! Η 16χρονη είναι αγαπητή από όλους στην γειτονιά της! Έχει φύγει στην Ιταλία με τον 18χρονο σύντροφό της από την Αλγερία όπως έγινε γνωστό μετά από επικοινωνία της με τις φίλες της!

Όταν γύρισε η μητέρα της το βράδυ της Τετάρτης από την δουλειά η μικρή δεν ήταν στο σπίτι καθώς έλειπαν και κάποια από τα πράγματα της. Η μητέρα της σκέφτηκε ότι θα γυρίσει σύντομα οπότε δεν ανησύχησε τόσο αλλά όταν έφτασε Παρασκευή και δεν είχε γυρίσει ακόμα στο σπίτι της η μητέρα απευθύνθηκε στις Αρχές και να δηλώσει την εξαφάνισή της και στο Χαμόγελο του Παιδιού.
Το απόγευμα της Παρασκευής η 16χρονη Κατερίνα επικοινώνησε με τις φίλες στο messenger και τους είπε ότι είναι καλά και βρίσκεται στην Ιταλία με έναν 18χρονο φίλο της από την Αλγερία που διατηρεί σχέση εδώ και λίγο καιρό, όπως λέει το οικογενειακό της περιβάλλον.

Η μητέρα της ανησυχεί και κάνει έκκληση να γυρίσει πίσω ασφαλής!

Η 16χρονη επικοινώνησε ξανά με τις φίλες της και τους ανακοίνωσε ότι την ενοχλεί που το Χαμόγελο του Παιδιού και γενικά οι Αρχές έχουν κινήσει τις διαδικασίες για τον εντοπισμό της. Πρέπει να γνωρίζει όμως ότι η ίδια δεν έχει καταλάβει τους κινδύνους που εγκυμονούν οι πράξεις της! Πρέπει να έχει δίπλα της ανθρώπους που τη στηρίζουν και να έχει δίπλα της σωστές επιρροές, δήλωσε ο πρόδρος του Χαμόγελου του Παιδιού.

Η 16χρονη κοπέλα γνωρίστηκε μέσω Facebook με τον σύντροφό της και μέσω αυτής της γνωριμίας προέκυψε αυτή η σχέση και η απόφαση της να φύγει στην Ιταλία μαζί του! Πρέπει να γνωρίζει όμως ο 18χρονος σύντροφός της ότι η πράξη του είναι παράνομη καθώς η Κατερίνα είναι ανήλικη!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share