Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Για πλάκα το κάναμε" - Δήλωσε το ζευγάρι που συνελήφθη για τη συνταγή για τις φόλες!

Εξόργισαν πολλούς!

22 Μαρτίου 2019 18:12

Σάλο και οργή είχαν προκαλέσει το ζευγάρι που δημοσίευσε συνταγή για φόλες και πως θα σκοτώνουν τις γάτες! Το ζευγάρι που συνελήφθη δήλωσε ότι το έκαναν για πλάκα!

Μετά από χιλιάδες οργισμένα μηνυματα, συνελήφθη η γυναίκα από την Κρήτη που δημοσίευσε στο Facebook συνταγές για φόλες και οδηγίες για να σκοτώνει κανείς γάτες.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα από το Ρέθυμνο που περιέγραφε σε ένα ποστ τον τρόπο να σκοτώνει κανείς γάτες εξόργισε πολλούς και τελικά κατατέθηκε μήνυση.

H θύελλα των αντιδράσεων από πολίτες και φιλοζωϊκές οργανώσεις, αλλά και η μήνυση που κατέθεσε η ομάδα «Νοιάζομαι», οδήγησαν την αστυνομία στο να προσαγάγει το ζευγάρι στο αστυνομικό τμήμα Ρεθύμνου με εντολή της εισαγγελέως για να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση.

Καταγγελίες είχαν υποβληθεί και στο Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Τελικά, η ανάρτηση στα social media προέκυψε πως δεν έγινε από την ίδια, αλλά από τον σύζυγό της.

Ενώπιον των αρχών ισχυρίστηκαν πως ήταν κάτι που έγινε «για πλάκα».

Μετά το σάλο που προκάλεσε το όλο ζήτημα από τις αστυνομικές αρχές έγινε έρευνα στην περιοχή που διαμένει το ζευγάρι, για τυχόν θανατωμένα ζώα χωρίς πάντως να εντοπιστεί κάτι σχετικό.

Τελικά το ζευγάρι αφέθηκε ελεύθερο, ενώ σε βάρος της γυναίκας έχουν υποβληθεί μηνύσεις.

Ο σύζυγος της γυναίκας που από το λογαριασμό της εμφανίστηκε το πόστ, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιμένει πως ήταν πλάκα.

Δείτε την οργή που έχει προκαλέσει η γυναίκα από το Ρέθυμνο!

Σάλος και οργή για ανάρτηση με συνταγή για φόλες στις γάτες!

Οργή έχει σάλο έχει προκαλέσει η ανάρτηση στο Facebook μιας κατοίκου Ρεθύμνου, που δίνει συνταγή για φόλες, ομολογώντας ουσιαστικά πως σκοτώνει αδέσποτες γάτες!

Στην ανάρτησή της, η Ρεθυμνιώτισσα αναφέρει αναλυτικά τα συστατικά που χρησιμοποιεί για τις φόλες και με μεγάλο θράσος προσθέτει:

«Έτσι έχω γλυτώσει οριστικώς με όλα τα κ@λόγατα. Θέλω ένα 3λεπτό να το στήσω κάθε φορά και ένα λεπτό η κουκούλα, δηλαδή 5-10 λεπτά μαζί με ένα γρήγορο καθάρισμα, αλλά χαλάλι!!!».

Την εξοργιστική ανάρτησή της είδε ένας άλλος χρήστης του Facebook που έγραψε:

«Όλοι αναφορά και κοινοποίηση σε αυτό το πράγμα που θέλει να λέγεται και άνθρωπος.

Σχολίασε σε μια δημοσίευση η οποία ένα παλικάρι ήθελε έναν τρόπο ακίνδυνο να απομακρύνει τις γάτες από το μηχανάκι του γιατί του προκαλούσε φθορές στη σέλα κλπ.

Και η τύπισσα του ανέφερε αυτόν τον άθλιο τρόπο» προσθέτοντας και σε φωτογραφία όλα όσα έγραψε η Ρεθυμνιώτισσα.

Φυσικά, όπως είναι λογικό, η ανάρτησή της ξεσήκωσε κύμα διαδικτυακής οργής με εκατοντάδες σχόλια, αναφορές και πολλές καταγγελίες στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, αναγκάζοντάς την να κατεβάσει την επίμαχη ανάρτηση και να «κλειδώσει» τον λογαριασμό της.

Σύμφωνα με το zarpanews, έχει ζητηθεί και η παρέμβαση εισαγγελέα για την υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share