Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Άρτα: Aλλοδαποί έκλεβαν πανάκριβα εργαλεία!

Eργαλεία αξίας άνω των 2.000 ευρώ!

21 Μαρτίου 2019 15:37
Άρτα: Aλλοδαποί έκλεβαν πανάκριβα εργαλεία!

Ένα 24ωρο μετά την εισβολή τους στο σπίτι ιδιοκτησίας ενός 63χρονου στην κοινότητα Συκιές της Άρτας, από το οποίο είχαν αρπάξει εργαλεία σημαντικής αξίας, οι τρεις αλλοδαποί δράστες που βρίσκονταν παράνομα στη χώρα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Πρόκειται για μία 27χρονη σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα, έναν 26χρονο και έναν 18χρονο, οι οποίοι έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών με έφοδο στο σπίτι όπου κατοικούσαν. Εκεί βρέθηκαν και τα κλεμμένα εργαλεία, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Οι τρεις δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας που τους άσκησε δίωξη για κλοπή από κοινού και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και κίνησε την διαδικασία για την απέλασή τους.

Άλλο ένα περιστατικό στην Άρτα: Νέκρος ο ταξιτζής που είχε εξαφανιστεί!

Πανάκριβα εργαλεία αξίας άνω των 2.000 ευρώ, ξάφρισε και ένας 31χρονος Έλληνας από τον υπαίθριο χώρο του καταστήματος ενός 62χρονου σε περιοχή του Ηρακλείου. Η κλοπή είχε γίνει στις 29 Ιανουαρίου και εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Μαλεβιζίου. Σε βάρος του 31χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Άρτα: Ζευγάρι άρπαξε 41 φιάλες αλκοολούχων ποτών από δυο μαγαζιά!

Φαρδιές... τσέπες φαίνεται πως είχε στα ρούχα του ένα ζευγάρι αλλοδαπών που μπήκαν σε δυο σούπερ μάρκετ στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας παριστάνοντας ότι ήθελαν να ψωνίσουν, καθώς κατάφεραν να κρύψουν δεκάδες μπουκάλια με οινοπνευματώδη ποτά και να περάσουν ανενόχλητοι από την έξοδο!



Οι υπάλληλοι των δυο καταστημάτων είχαν διαπιστώσει έκπληκτοι στις 14 Φεβρουαρίου ότι από τα ράφια είχαν κάνει φτερά όχι μια και δυο, αλλά συνολικά 41 φιάλες αλκοολούχων ποτών συνολικής αξίας 700 ευρώ. Αμέσως ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Άρτας, οι οποίοι ξεκίνησαν έρευνα για να εντοπίσουν τους δράστες και τα κατάφεραν αξιοποιώντας πλάνα από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, έναν 50χρονο άντρα και μία 45χρονη γυναίκα, οι οποίοι δεν εντοπίστηκαν ούτε βρέθηκαν τα κλεμμένα εμπορεύματα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για να εξακριβώσουν αν έχουν ξαφρίσει και άλλα σούπερ μάρκετ.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share