Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Βοιωτία: Νεκρός εντοπίστηκε άνδρας!

Τον βρήκε συγχωριανός του!

21 Μαρτίου 2019 07:45
Τραγωδία στη Βοιωτία: Νεκρός εντοπίστηκε άνδρας!

Απίστευτη τραγωδία στην Βοιωτία, όπου ένας 73χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Τετάρτης από συγχωριανό του που κινούνταν στον επαρχιακό δρόμο από Προσήλιο προς Ορχομενό, μετά τις δυο ταυτόχρονες αυτοκτονίες στην Κρήτη!

Ο αυτόχειρας σταμάτησε με το αυτοκίνητό του στο σημείο που βρίσκονται τα εγκαταλελειμμένα νταμάρια του Ορχομενού, βγήκε από το αυτοκίνητο και έβαλε τέλος στη ζωή του με κυνηγετική καραμπίνα.

Ο διερχόμενος οδηγός μόλις ξεπέρασε το πρώτο σοκ, έτρεξε και ειδοποίησε τους συγγενείς του 73χρονου και ταυτόχρονα ενημέρωσε και την αστυνομία.

Σύμφωνα με το Lamia Report, μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε σημείωμα του αυτόχειρα, που εξηγούσε ότι δεν άντεχε άλλο το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και ζητούσε συγγνώμη από τους δικούς του για την πράξη του.

Σοκ για την Πολεμική Αεροπορία- Αυτοκτόνησε 29χρονος αξιωματικός!

Τραγικό τέλος είχε ένας 29χρονος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, που βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του, στα Λεχαινά του Νομού Ηλείας.

Ο εντοπισμός του 29χρονου, που υπηρετούσε στην 117 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας έγινε σήμερα το μεσημέρι, στην περιοχή Μοσχονέρι Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών.

Ο αξιωματικός αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του με τον πλέον τραγικό τρόπο, ενώ πριν έξι χρόνια, είχε χάσει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, δύο αγαπημένα του πρόσωπα. Ωστόσο, άτομα από το περιβάλλον του, που τον είδαν το πρωί, υποστηρίζουν ότι ο 30χρονος ήταν πρόσχαρος και δεν έμοιαζε να τον απασχολεί κάτι.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Πολεμικής Αεροπορίας αναφέρει:

Θάνατος Αξιωματικού της ΠΑ

«Τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης 20 Μαρτίου 2019, Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), που υπηρετούσε στην 117 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας, βρέθηκε απαγχονισμένος στην οικία του, στα Λεχαινά του Νομού Ηλείας.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες εισαγγελικές και αστυνομικές Αρχές».

Βίντεο που ραγίζει καρδιές: Στη μνήμη των δυο πιλότων μας που «έφυγαν» πριν 4 χρόνια!

Το βίντεο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του 35χρονου Σμηναγού Παναγιώτη Λάσκαρη και του 31χρονου Σμηναγού Αθανασίου Ζάγκα, που σαν σήμερα 4 χρόνια πριν έχασαν τη ζωή του σε εκπαιδευτική άσκηση του ΝΑΤΟ, όταν συνετρίβη το F-16 των δυο πιλότων μας, από την την 111 Πτέρυγα Μάχης στην Αγχίαλο.

Στις 26 Ιανουαρίου 2015, συνετρίβη στην Ισπανία ένα Ελληνικό F-16 της 341 Μοίρας "Βέλος" με έδρα την 111 Πτέρυγα Μάχης στην Αγχίαλο.

Το διθέσιο αεροσκάφος F-16D Block 50, αμέσως μόλις απογειώθηκε από το έδαφος, πήρε κλίση προς τα δεξιά και συνετρίβη πάνω σε άλλα Νατοϊκά μαχητικά αεροσκάφη στην πίστα της βάσης. Από τη συντριβή του αεροσκάφους βρήκαν τραγικό θάνατο οι δύο Έλληνες χειριστές και εννέα Γάλλοι πιλότοι και μέλη του τεχνικού προσωπικού υποστήριξης των αεροσκαφών. Επίσης, τραυματίστηκαν συνολικά 22 άτομα που μετείχαν στις αποστολές των γαλλικών και ιταλικών μαχητικών.

Οι Έλληνες Αετοί: Σμηναγός (Ι) Παναγιώτης Λάσκαρης, 35 ετών, έγγαμος με ένα γιο, με σύνολο ωρών πτήσεως 1.459 εκ των οποίων οι 872 ώρες σε αεροσκάφη F-16 και ο Σμηναγός (Ι) Αθανάσιος Ζάγκας, 31 ετών, έγγαμος με ένα γιο και μία κόρη, με σύνολο ωρών πτήσεως 1.128 εκ των οποίων οι 524 ώρες σε αεροσκάφη F-16.

Το ελληνικό μαχητικό συμμετείχε στην εκπαιδευτική άσκηση «Tactical Leadership Programme» που πραγματοποιείται μία ή δύο φορές τον χρόνο στο εκπαιδευτικό κέντρο της Συμμαχίας και έχει στόχο την περαιτέρω επιχειρησιακή αναβάθμιση των ήδη έμπειρων πιλότων.

Για περισσότερες ειδήσεις και νέα του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share