Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκαρισμένη η Κρήτη από τον τραγικό θάνατο του 17χρονου! - Αυτοκτόνησε λόγω ερωτικής απογοήτευσης!

Αυτοκτόνησε με καραμπίνα!

21 Μαρτίου 2019 07:35
Σοκαρισμένη η Κρήτη από τον τραγικό θάνατο του 17χρονου! - Αυτοκτόνησε λόγω ερωτικής απογοήτευσης!

Συγκλονισμένη είναι ολόκληρη η Κρήτη από την αυτοκτονία του 17χρονου μαθητή και τον τραγικό του θάνατο στη Σητεία, ο οποίος έβαλε χθες τέλος στη ζωή του με μία κυνηγετική καραμπίνα.

Ο 17χρονος Μάνος από το χωριό Σκοπή της Σητείας, πήρε την καραμπίνα του πατέρα του, την έβαλε κάτω από το πηγούνι του και τράβηξε τη σκανδάλη μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Τον μαθητή εντόπισε ο πατέρας του, επιστρέφοντας από αγροτική εργασία, ενώ την ώρα που σημειώθηκε το τραγικό συμβάν, το παιδί ήταν εντελώς μόνο του στο σπίτι καθώς απουσίαζε και η μητέρα του.

Ο Μάνος από νωρίς το μεσημέρι είχε κλειδώσει την πόρτα του σπιτιού του για να μην μπορέσει να μπει κανείς και τον σταματήσει.

Όταν ο πατέρας του έφτασε στο σπίτι και κατάλαβε ότι είναι κλειδωμένο, άρχισε να φωνάζει στον Μάνο να του ανοίξει, αλλά ήταν πλέον αργά.

Η ερωτική απογοήτευση που τον οδήγησε στην αυτοκτονία

Ο 17χρονος, πριν βάλει τέλος στη ζωή του, πήρε ένα κόκκινο στυλό και έγραψε σε λευκό χαρτί, τους λόγους για τους οποίους θα έδινε τέλος την ζωή του.

«Λυπάμαι γι’ αυτό που πρόκειται να κάνω αλλά δεν μπορώ να ζήσω άλλο χωρίς την…», έγραφε στην αρχή το σημείωμα, ενώ στη συνέχεια αναφερόταν αναλυτικά σε όλα όσα τον βασάνιζαν το τελευταίο διάστημα, καθώς η ερωτική απογοήτευση φαίνεται να τον είχε φέρει στα όρια της απελπισίας, ώστε να φτάσει στην αυτοκτονία.

Οι γονείς αλλά και ο αδελφός του 17χρονου βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, μη μπορώντας να πιστέψουν πως το παιδί δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Σοκ για την Πολεμική Αεροπορία- Αυτοκτόνησε 29χρονος αξιωματικός!

Τραγικό τέλος είχε ένας 29χρονος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, που βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του, στα Λεχαινά του Νομού Ηλείας.

Ο εντοπισμός του 29χρονου, που υπηρετούσε στην 117 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας έγινε σήμερα το μεσημέρι, στην περιοχή Μοσχονέρι Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών.

Ο αξιωματικός αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του με τον πλέον τραγικό τρόπο, ενώ πριν έξι χρόνια, είχε χάσει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, δύο αγαπημένα του πρόσωπα. Ωστόσο, άτομα από το περιβάλλον του, που τον είδαν το πρωί, υποστηρίζουν ότι ο 30χρονος ήταν πρόσχαρος και δεν έμοιαζε να τον απασχολεί κάτι.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Πολεμικής Αεροπορίας αναφέρει:

Θάνατος Αξιωματικού της ΠΑ

«Τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης 20 Μαρτίου 2019, Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), που υπηρετούσε στην 117 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας, βρέθηκε απαγχονισμένος στην οικία του, στα Λεχαινά του Νομού Ηλείας.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες εισαγγελικές και αστυνομικές Αρχές».

Βίντεο που ραγίζει καρδιές: Στη μνήμη των δυο πιλότων μας που «έφυγαν» πριν 4 χρόνια!

Το βίντεο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του 35χρονου Σμηναγού Παναγιώτη Λάσκαρη και του 31χρονου Σμηναγού Αθανασίου Ζάγκα, που σαν σήμερα 4 χρόνια πριν έχασαν τη ζωή του σε εκπαιδευτική άσκηση του ΝΑΤΟ, όταν συνετρίβη το F-16 των δυο πιλότων μας, από την την 111 Πτέρυγα Μάχης στην Αγχίαλο.

Στις 26 Ιανουαρίου 2015, συνετρίβη στην Ισπανία ένα Ελληνικό F-16 της 341 Μοίρας "Βέλος" με έδρα την 111 Πτέρυγα Μάχης στην Αγχίαλο.

Το διθέσιο αεροσκάφος F-16D Block 50, αμέσως μόλις απογειώθηκε από το έδαφος, πήρε κλίση προς τα δεξιά και συνετρίβη πάνω σε άλλα Νατοϊκά μαχητικά αεροσκάφη στην πίστα της βάσης. Από τη συντριβή του αεροσκάφους βρήκαν τραγικό θάνατο οι δύο Έλληνες χειριστές και εννέα Γάλλοι πιλότοι και μέλη του τεχνικού προσωπικού υποστήριξης των αεροσκαφών. Επίσης, τραυματίστηκαν συνολικά 22 άτομα που μετείχαν στις αποστολές των γαλλικών και ιταλικών μαχητικών.

Οι Έλληνες Αετοί: Σμηναγός (Ι) Παναγιώτης Λάσκαρης, 35 ετών, έγγαμος με ένα γιο, με σύνολο ωρών πτήσεως 1.459 εκ των οποίων οι 872 ώρες σε αεροσκάφη F-16 και ο Σμηναγός (Ι) Αθανάσιος Ζάγκας, 31 ετών, έγγαμος με ένα γιο και μία κόρη, με σύνολο ωρών πτήσεως 1.128 εκ των οποίων οι 524 ώρες σε αεροσκάφη F-16.

Το ελληνικό μαχητικό συμμετείχε στην εκπαιδευτική άσκηση «Tactical Leadership Programme» που πραγματοποιείται μία ή δύο φορές τον χρόνο στο εκπαιδευτικό κέντρο της Συμμαχίας και έχει στόχο την περαιτέρω επιχειρησιακή αναβάθμιση των ήδη έμπειρων πιλότων.

Το βίντεο με τίτλο "Συνεχίζουμε", που ακολουθεί, είναι αφιερωμένο στη μνήμη των δυο πιλότων μας...

Για περισσότερες ειδήσεις και νέα του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share