Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός μαθητής λυκείου από όπλο!

Σοκ!

20 Μαρτίου 2019 19:16
Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός μαθητής λυκείου από όπλο!

Ανείπωτη τραγωδία το απόγευμα στην Κρήτη με έναν νεαρό άνδρα να πέφτει νεκρός!

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη Σκοπή Σητείας όταν ένας μαθητής Λυκείου τραυματίστηκε θανάσιμα από πυροβόλο όπλο.

Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις που διερευνούν το περιστατικό.

Αστυνομική πηγή ανέφερε ότι εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Είτε δηλαδή ο νεαρός να καθάριζε το όπλο είτε να αυτοπυροβολήθηκε. Η προανάκριση είναι σε πλήρη εξέλιξη για να αποσαφηνιστούν τα αίτια της τραγωδίας που συγκλονίζει το νησί...

Τραγωδία στον Νέο Κόσμο: Άφησαν λευκά παπούτσια στο σημείο όπου βρέθηκε το 4χρονο κοριτσάκι!

Λουλούδια,κεράκια και ένα ζευγάρι λευκά παπουτσάκια υπάρχουν στο σημείο της τραγωδίας στον Νέο Κόσμο.

Τα λευκά παπουτσάκια στο πεζοδρόμιο συμβολίζουν ότι το παιδί για το οποίο προορίζονταν, έχασε τη ζωή του και οδηγήθηκε στον θάνατο με την απόφαση της μητέρας του.

Η μικρή, που άφησε την τελευταία της πνοή στις 5.40' χθες το απόγευμα όταν απέβησαν άκαρπες οι προσπάθειες των γιατρών να τη γλιτώσουν, είχε κλάψει, είχε αναζητήσει τον μπαμπά της την ώρα που η μαμά της την κρατούσε έξω από το μπαλκόνι του σπιτιού τους, στον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Κατσαντώνη και Ποριώτη στον Νέο Κόσμο.

"Δεν είχαμε προβλήματα...": Ο τραγικός πατέρας της τραγωδίας στο Νέο Κόσμο σπάει την σιωπή του!

Σοκαρισμένο είναι το Πανελλήνιο από την οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Κόσμο, με τον πατέρα της υπόθεσης να σπάει την σιωπή του!

Να ρίξει «φως» στα αίτια της οικογενειακής τραγωδίας που συνέβη το απόγευμα της Τρίτης, στο Νέο Κόσμο, όπου η 40χρονη μητέρα πέταξε από το μπαλκόνι 5ου ορόφου το κοριτσάκι της, ηλικίας 4,5 ετών, και στη συνέχεια έπεσε και ή ίδια στο κενό, με αποτέλεσμα να χάσουν και οι δυο την ζωή τους, προσπαθεί η αστυνομία. Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 16:30, στο διαμέρισμα της οδού Προκοπίου Κατσαντώνη.

Γυναίκα που ήταν αυτόπτης μάρτυρας είπε στους αστυνομικούς, μόλις έσπευσαν στο σημείο, ότι είδε την μητέρα να έχει βγάλει έξω από τα κάγκελα του μπαλκονιού το μικρό παιδί της που έκλαιγε και τότε προσπάθησε να την μεταπείσει.

Να σας θυμίσουμε την συγκλονιστική μαρτυρία μιας γυναίκας που βρισκόταν στο σημείο...

Εκείνη, όμως, δεν την άκουσε, έριξε το παιδί στο κενό και στη συνέχεια έπεσε και η ίδια. Το κοριτσάκι διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παίδων "Αγλαΐα Κυριακού", όπου οι γιατροί παρά τις προσπάθειές τους δεν μπόρεσαν να το επαναφέρουν στη ζωή.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share