Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019

Κρήτη: Ψαροταβέρνα τυλίχτηκε στις φλόγες!

Η φωτιά ξεκίνησε από τον χώρο της κουζίνας!

20 Μαρτίου 2019 10:37
Κρήτη: Ψαροταβέρνα τυλίχτηκε στις φλόγες!

Οι φλόγες τύλιξαν την επιχείρηση λίγο πριν τις 4:30 στην Κρήτη τα ξημερώματα και άμεσα στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής ( οκτώ άντρες και τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα), που κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό πλήρη έλεγχο.

Στάχτη έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης μια ταβέρνα στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, στην ευρύτερη περιοχή του Ενετικού Λιμανιού.

Κρήτη: Ψαροταβέρνα τυλίχτηκε στις φλόγες!

Οι φλόγες τύλιξαν την επιχείρηση λίγο πριν τις 4:30 τα ξημερώματα και άμεσα στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής ( οκτώ άντρες και τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα), που κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό πλήρη έλεγχο.

Να σας θυμήσουμε και άλλο ένα πρόσφατο περιστατικό στα Έξαρχεια: Φωτιά σε κτίριο!

Ωστόσο, οι ζημιές που προκλήθηκαν είναι ιδιαίτερα εκτεταμένες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά ξεκίνησε από τον χώρο της κουζίνας του εστιατορίου και πολύ γρήγορα επεκτάθηκε.

Το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής διερευνά τα αίτια που προκάλεσαν το ξέσπασμα της πυρκαγιάς, χωρίς να αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο.

Χαλάνδρι: Εικόνες από τη φωτιά σε κατάστημα παιχνιδιών!

Φωτιά ξέσπασε σε κατάστημα παιχνιδιών στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά ξέσπασε στην οδό Αριστοτέλους, και στο σημείο έσπευσαν άμεσα 7 οχήματα της πυροσβεστικής με 21 πυροσβέστες.

Φωτιά στο Χαλάνδρι

Δεν υπάρχει καμία αναφορά για εγκλωβισμένους υπαλλήλους ή πελάτες μέσα στο κατάστημα. Επίσης, άγνωστα παραμένουν τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς.

Φωτιά στο Χαλάνδρι

Στο σημείο που ξέσπασε η φωτιά, έσπευσαν επτά οχήματα της Πυροσβεστικής με 21 πυροσβέστες, η προσπάθεια των οποίων έχει επικεντρωθεί στον περιορισμό της φωτιάς, ώστε να μην επεκταθεί και σε άλλα κτίρια.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, δεν κινδύνευσαν άτομα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share