Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Καβάλα: Χτύπησαν 91χρονο- Ληστές από 11 εώς 14 ετών!

Τα παιδιά χτύπησαν την πόρτα του άτυχου 91χρονου και τον απασχόλησαν με διάφορες προφάσεις!

20 Μαρτίου 2019 10:14
Καβάλα: Χτύπησαν 91χρονο- Ληστές από 11 εώς 14 ετών!

Όλο και χαμηλώνει το όριο ηλικίας στην παρανομία, όπως φαίνεται από την βίαιη ληστεία σε βάρος ενός ηλικιωμένου που είχε γίνει το πρωί της Κυριακής, μέσα στο σπίτι του στην πόλη της Καβάλας. Όπως αποδείχθηκε, δράστες ήταν τέσσερα ανήλικα παιδιά που το μικρότερο ήταν μόλις... 11 και το μεγαλύτερο 14 χρόνων!

Οι «άγουροι» κακοποιοί -που είναι όλοι Έλληνες- χτύπησαν την πόρτα του άτυχου 91χρονου και τον απασχόλησαν με διάφορες προφάσεις προσπαθώντας να τρυπώσουν μέσα. Όμως, εκείνος αντιλήφθηκε τους σκοπούς τους και τους εμπόδιζε, με αποτέλεσμα ο ένας 14χρονος να τον σπρώξει βίαια ρίχνοντάς τον στο δάπεδο! Αμέσως μετά, άρπαξε όσα χρήματα βρήκε στο εσωτερικό του σπιτιού και τράπηκε σε φυγή μαζί με τους τρεις συνεργούς του.

Άλλο ένα περιστατικό με ληστεία στο Μεσολόγγι: Τραυμάτισαν ηλικιωμένη με πέτρες για να τη ληστέψουν!

Ο 91χρονος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου νοσηλεύεται. Η ληστεία εξιχνιάστηκε χάρη στις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας και συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου ο 14χρονος δράστης, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για ληστεία. Σε αυτήν περιλαμβάνονται και οι υπόλοιποι τρεις ανήλικοι οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν, αλλά και οι γονείς τους που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.

Λάρισα : Τατοποιήθηκε ο ένας απο τους δυο δράστές που επιτέθηκαν σε ηλικιωμένη!

Δύο βίαιοι ληστές χτύπησαν την ανυπεράσπιστη γυναίκα για να αρπάξουν τις οικονομίες της – Συνεχίζονται οι έρευνες για να ταυτοποιηθεί και ο δεύτερος δράστης.
Μέσα σε λίγες ώρες εξιχνιάστηκε η άγρια ληστεία που είχε γίνει αργά το βράδυ της Τετάρτης σε βάρος μιας ηλικιωμένης, μέσα στο σπίτι της στην κοινότητα Ομόλιο του δήμου Αγιάς στη Λάρισα, από δυο βίαιους κακοποιούς οι οποίοι δεν δίστασαν να χτυπήσουν την ανυπεράσπιστη γυναίκα για να αρπάξουν τις λιγοστές οικονομίες της.

Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Τεμπών μετά την καταγγελία που υπέβαλε η τρομοκρατημένη 83χρονη ταυτοποιήθηκε ένας από τους δράστες, ένας 36χρονος Έλληνας ο οποίος αναζητήθηκε αλλά δεν εντοπίστηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία. Η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί και ο άγνωστος μέχρι στιγμής συνεργός του.

Οι δυο κακοποιοί είχαν εισβάλει αιφνιδιαστικά στο σπίτι της μοναχικής γριούλας και, αφού την ακινητοποίησαν χτυπώντας την, ερεύνησαν όλα τα δωμάτια. Έτσι, ανακάλυψαν τα 300 ευρώ που είχαν απομείνει από τη σύνταξή της, τα άρπαξαν μαζί με δύο κινητά και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share