Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019

Ρόδος: Διέρρυξε για δεύτερη φορά το ίδιο κατάστημα!

Τα άρπαξε όλα!

19 Μαρτίου 2019 16:48
Ρόδος: Διέρρυξε για δεύτερη φορά το ίδιο κατάστημα!

Δεν πρόλαβε να βάλει μπροστά τη μηχανή του Ι.Χ. αυτοκινήτου το οποίο είχε διαρρήξει στην πόλη της Ρόδου με σκοπό να το κλέψει, ένας 43χρονος Έλληνας. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που περιπολούσαν στην περιοχή, τον εντόπισαν μέσα σε αυτό και του φόρεσαν «βραχιόλια».

Ο δράστης προσήχθη στην Ασφάλεια για την προανάκριση και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν πλήθος φιάλες με αλκοολούχα ποτά, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Από την περαιτέρω έρευνα, όμως, εξακριβώθηκε ότι ότι προέρχονταν από τις δυο διαρρήξεις που είχε κάνει τις τελευταίες δυο εβδομάδες στην ίδια επιχείρηση, από την οποία είχε κλέψει και χρήματα.

Ληστεία για δεύτερη φορά στο ίδιο κατάστημα στη Ρόδο

Τα κλεμμένα μπουκάλια με τα οινοπνευματώδη ποτά κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην επιχείρηση, ενώ ο 43χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου που του απήγγειλε κατηγορίες για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έχει εμπλοκή και σε άλλες διαρρήξεις ή κλοπές οχημάτων.

Λέσβος: Έκλεψαν την κάρτα ηλικιωμένου και «σήκωσαν» 2.000 ευρώ!


Δύο νεαροί έκλεψαν την κάρτα 88χρονου και έκαναν αναλήψεις και συναλλαγές 2.000 ευρώ σε πέντε ημέρες – Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν!
Απελπισία κατέλαβε έναν ηλικιωμένο στην Αγιάσο της Λέσβου, όταν διαπίστωσε ότι ο τραπεζικός του λογαριασμός είχε αδειάσει με συνεχείς αγορές προϊόντων και αναλήψεις, που είχαν γίνει στο διάστημα των τελευταίων πέντε ημερών!


Ο άτυχος 88χρονος κατέφυγε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε ότι η χρεωστική του κάρτα είχε κλαπεί από αγνώστους οι οποίοι την χρησιμοποιούσαν συνεχώς, κάνοντας αναλήψεις και συναλλαγές σε καταστήματα, χρεώνοντάς την με πάνω από 2.000 ευρώ.

Η έρευνα, για την οποία συνεργάστηκαν και οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Μυτιλήνης, οδήγησε σε έναν 21χρονο Έλληνα και έναν 17χρονο αλλοδαπό, οι οποίοι συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή με την οποία παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης, ενώ όσα εμπορεύματα είχαν αγοράσει μέσω της κάρτας κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον 88χρονο.

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share