Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Γονείς κλείδωσαν το 8χρονο παιδί τους στην τουαλέτα και έφυγαν!

Το μικρό αγόρι ήταν πολύ τρομαγμένο!

19 Μαρτίου 2019 12:43
Κρήτη: Γονείς κλείδωσαν το 8χρονο παιδί τους στην τουαλέτα και έφυγαν!

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η ενέργεια ενός ζευγαριού από το Ηράκλειο της Κρήτης, που κλείδωσε το αγοράκι τους σε εξωτερική τουαλέτα του σπιτιού και... έφυγε.

Το συμβάν έγινε γνωστό όταν, σύμφωνα με πληροφορίες ένας περαστικός άκουσε φωνές νεαρού παιδιού και άρχισε να το αναζητά.

Ο άνδρας σύντομα οδηγήθηκε στο σωστό σημείο και αντίκρισε το πρωτοφανές θέαμα: το 8χρονο παιδί ήταν κλειδωμένο, με τον σύρτη, στην εξωτερική τουαλέτα σπιτιού και όλοι έλειπαν.

Το μικρό αγόρι, που ήταν πολύ τρομαγμένο, μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα και είπε στους αστυνομικούς τι συνέβη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε ένα τέτοιο περιστατικό είχε προκαλέσει σοκ ότι Κλείδωναν τα τρίχρονα παιδιά τους σε ξύλινο κασόνι για να πηγαίνουν στη δουλειά!

Σε βάρος των δυο γονέων κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία και λίγη ώρα αργότερα συνελήφθησαν.

Το ζευγάρι κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Γονείς-τέρατα είχαν φυλακίσει την κόρη τους σε κλουβί για σκύλους!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες Βγήκαν στο φως για τους τελευταίους μήνες της ζωής μιας 14χρονης Αμερικανίδας, που υφίστατο φρικτά βασανιστήρια από τον πατέρα της, τη μητριά της και συγγενείς της τελευταίας.

Το πτώμα του κοριτσιού βρέθηκε θαμμένο δίπλα στη σορό του αγνοούμενου αδελφού της στην αυλή του σπιτιού τους.

Η 14χρονη Μαίρη Κρόκερ πέθανε τον περασμένο Οκτώβριο μετά από φρικτά βασανιστήρια.

Η Μαίρη πέθανε τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά η σορός της βρέθηκε δύο μήνες αργότερα μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα στην αστυνομία. Στη διάρκεια της έρευνας βρέθηκε και η σορός του μεγαλύτερου αδελφού της, Έλβιν Κρόκερ τζούνιορ, που είχε εξαφανιστεί από τον Νοέμβριο του 2016. Η νεκροψία έδειξε ότι και ο Έλβιν είχε υποστεί φρικτά βασανιστήρια. Η Μαίρη και ο αδελφός της δεν πήγαιναν στο σχολείο, αλλά ουδείς τα αναζήτησε επειδή η οικογένεια υποστήριζε ότι έκαναν μαθήματα κατ’ οίκον.

Οι Αρχές ανέθεσαν την επιμέλεια του νεότερου παιδιού της οικογένειας των βασανιστών, ενός 11χρονου αγοριού σε κοινωνικές υπηρεσίες μετά τη σύλληψη του πατέρα και της μητριάς του.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share