Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Λάρισα: Νεαρή ξυλοκοπήθηκε απο...φίλους της!

Σε άθλια κατάσταση, η 23χρονη!

19 Μαρτίου 2019 10:30
Λάρισα: Νεαρή ξυλοκοπήθηκε απο...φίλους της!

Πεσμένη στο έδαφος μιας πλατείας στο κέντρο της Λάρισας, βρήκαν το βράδυ της Δευτέρας οι περαστικοί μια 23χρονη κοπέλα η οποία είχε ξυλοκοπηθεί ανελέητα από νεαρούς με τους οποίους μάλιστα βρισκόταν στην ίδια παρέα!

Η τραυματισμένη νεαρή μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Εκεί, έφτασαν αστυνομικοί για να της πάρουν κατάθεση, αλλά αρνήθηκε να υποβάλλει μήνυση και το μόνο που είχε ήταν ότι είχε προσωπικές διαφορές με άτομα της παρέας της!

Πριν από λίγες ώρες άλλο ένα περιστατικό συνέβη Σάλος στην Αλεξανδρούπολη: Έστειλε για δεύτερη φόρα την σύζυγο του στο νοσοκομείο!

Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έκαναν προσαγωγές υπόπτων και, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους προσαχθέντες κρατείται στο τμήμα της περιοχής όπου ανακρίνεται για την συμμετοχή του στον άγριο ξυλοδαρμό της 23χρονης.

Λάρισα: Στο νοσοκομείο μαθητής από επίθεση κουκουλοφόρων!

Σοκ για ένα μαθητή από την Λάρισα που δέχτηκε επίθεση από κουκουλοφόρους! Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο μαθητής!

Ο ένας εκ των δραστών τον χτύπησε με μεταλλικό αντικείμενο στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ κοντά στο ένα του μάτι - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Ένας μαθητής λυκείου της πόλης, δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από άτομα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλα τύπου “full face” και μάλιστα μέρα μεσημέρι, σε υπαίθριο χώρο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο μαθητής της Γ' Λυκείου, επέστρεφε στο σπίτι του λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι. Ευρισκόμενος στην πλατεία του Αγίου Αντωνίου, δέχθηκε πισώπλατα επίθεση από τρία άτομα, τα οποία φορούσαν τις προαναφερθείσες κουκούλες.

Ο ένας εκ των δραστών τον χτύπησε με μεταλλικό αντικείμενο στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ κοντά στο ένα του μάτι και να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου και νοσηλεύτηκε για μερικές ώρες.

Άγνωστα τα κίνητρα των δραστών, αν και υπάρχουν υπόνοιες για αντίποινα μετά από έναν γεμάτο ένταση μαθητικό αγώνα που είχε λάβει χώρα μεταξύ του λυκείου του θύματος και ενός άλλου σχολείου της Λάρισας.

Άγνωστο παραμένει, αν οι γονείς του μαθητή κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία ή κινήθηκαν νομικά.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share