Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σάλος και οργή για ανάρτηση με συνταγή για φόλες στις γάτες!

Φρίκη!

18 Μαρτίου 2019 14:58
Σάλος και οργή για ανάρτηση με συνταγή για φόλες στις γάτες!

Οργή έχει σάλο έχει προκαλέσει η ανάρτηση στο Facebook μιας κατοίκου Ρεθύμνου, που δίνει συνταγή για φόλες, ομολογώντας ουσιαστικά πως σκοτώνει αδέσποτες γάτες!

Στην ανάρτησή της, η Ρεθυμνιώτισσα αναφέρει αναλυτικά τα συστατικά που χρησιμοποιεί για τις φόλες και με μεγάλο θράσος προσθέτει:

«Έτσι έχω γλυτώσει οριστικώς με όλα τα κ@λόγατα. Θέλω ένα 3λεπτό να το στήσω κάθε φορά και ένα λεπτό η κουκούλα, δηλαδή 5-10 λεπτά μαζί με ένα γρήγορο καθάρισμα, αλλά χαλάλι!!!».

Την εξοργιστική ανάρτησή της είδε ένας άλλος χρήστης του Facebook που έγραψε:

«Όλοι αναφορά και κοινοποίηση σε αυτό το πράγμα που θέλει να λέγεται και άνθρωπος.

Σχολίασε σε μια δημοσίευση η οποία ένα παλικάρι ήθελε έναν τρόπο ακίνδυνο να απομακρύνει τις γάτες από το μηχανάκι του γιατί του προκαλούσε φθορές στη σέλα κλπ.

Και η τύπισσα του ανέφερε αυτόν τον άθλιο τρόπο» προσθέτοντας και σε φωτογραφία όλα όσα έγραψε η Ρεθυμνιώτισσα.

Φυσικά, όπως είναι λογικό, η ανάρτησή της ξεσήκωσε κύμα διαδικτυακής οργής με εκατοντάδες σχόλια, αναφορές και πολλές καταγγελίες στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, αναγκάζοντάς την να κατεβάσει την επίμαχη ανάρτηση και να «κλειδώσει» τον λογαριασμό της.

Σύμφωνα με το zarpanews, έχει ζητηθεί και η παρέμβαση εισαγγελέα για την υπόθεση.

Παράλληλα, σοκ προκαλεί η είδηση ότι στη Νέα Μηχανιώνα κάηκαν ζωντανά δεκάδες ζώα μέσα σε σπίτι!

Εγκαταστάθηκε το πρώτο αυτόματο μηχάνημα που παρέχει τροφή και νερό σε αδέσποτα στην Ελλάδα!

Ένα υπερσύγχρονο και πρωτοποριακό μηχάνημα το οποίο θα παρέχει τροφή και νερό σε αδέσποτα ζώα και ταυτόχρονα ανακυκλώνει πλαστικά μπουκάλια νερού και κουτιά αναψυκτικών, εγκαταστάθηκε στην πλατεία Ρήγα Φερραίου, μπροστά από το Δημαρχιακό Μέγαρο του Βόλου.

Η πρωτοβουλία ανήκει στον Δήμο Βόλου και σε μερικές μέρες θα εγκατασταθεί και μια δεύτερη συσκευή.

Με βάση το πιλοτικό πρόγραμμα, όπως δήλωσε ο αιρετός δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, “ο σχεδιασμός προβλέπει την τοποθέτηση συνολικά 15 τέτοιου είδους μηχανημάτων, σε διάφορα σημεία του Βόλου πάντα σε συνεργασία με τις φιλοζωικές οργανώσεις, προκειμένου να δoθεί η μεγαλύτερη δυνατή ανακούφιση στο μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα που συνιστά η συμπεριφορά μας απέναντι στα άτυχα αυτά ζώα και οι παρενέργειες της οποίας επιστρέφουν σε μας”.

Το εν λόγω μηχάνημα το οποίο ενεργειακά είναι αυτόνομο, καθώς λειτουργεί με ένα μικρό φωτοβολταϊκό, έχει υποδοχή για πλαστικά μπουκάλια νερού, είτε άδεια, είτε γεμάτα και κάθε φορά που ένα μπουκάλι νερού τοποθετείται στην ειδική υποδοχή απελευθερώνεται και μια δόση τροφής για ζώα και βεβαίως νερό.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως όλο το πρόγραμμα υλοποιείται με δαπάνες του Δήμου Βόλου.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share